Gigabyte AORUS RX 580'den Asus Strix RX 580'e geçilir mi?

Kasa değiştireceğim diyorsanız ilk önerim Phanteks P300 Tempered Glass hava akışı gayet iyidir ve üstelik boyut olarak da çok büyük olmadığı için fazla yer kaplamaz.
Yok abi ben illa ki ışıklı mışıklı istiyorum derseniz Sharkoon TG5 model kasayı da önerebilirim.

Dark N10 Advanced 5x12cm Kırmızı Fanlı Fan Kontrolcülü Bilgisayar Kasası (dkchn10adv) - GittiGidiyor Şu kasa çok hoşuma gitmişti hem önü ızgara hem 5fanlı ama RGB değil.

Tg5 baya iyimiş 392 ye buldum ama RGB değil.

Son düzenleme:
Radeon RX 580 ekran kartları kağıt üzerinde 180 watt güç tüketimine sahip. Ekran kartınız 85 dereceye yaklaştığında tükketiği watt'ın değerini düşürerek kartınızın stabil çalışmasını sağlayacaktır. Ancak çok ısındığı zaman 1-2 FPS düşmesi sonucuyla karşılaşırsınız. Yani ekran kartınızın zarar görmesi gibi bir olasılık yok. Ben 80 derece altında mutlaka oyun oynamalıyım diyorsanız, buna şu şekilde çözüm bulabilirsiniz.
1. Ekran kartının soğutucusunu söküp 8 watt/k. değerine sahip ya da daha kaliteli termal macun ile değişim yapmak. 2. Ekran kartının altındaki bölümde 120mm fan takma yeri varsa, bu bölüme fan takıp ekran kartının kasa içersindeki sıcak havala değil dışardan gelen soğuk havayla soğumasını sağlamak. 3. Güç kaynağı verimsiz olduğunda da bu tarz sorunlar oluyor. Farklı güç kablosu takmak, ya da daha iyi PSU almak.

Anladım Ekran kartının altında tünel var oraya 3 tane fan eklenebiliyor veya en üst tarafta meş ızgara var orayada 2 tane eklenebiliyor.

Anladım Ekran kartının altında tünel var oraya 3 tane fan eklenebiliyor veya en üst tarafta meş ızgara var orayada 2 tane eklenebiliyor.
Bakın bu mesajım yanlış bilgi içeriyor diye işaretler yönetici belki. Ancak denedim. Tünele üst üste iki fan koyun. Üst üste vidalanabilir fanlar alın. Montaj yapın. Fanlar 800 RPM değerinde dönsün. 5 dereceye yakın kazanım sağlarsınız.

Şimdi boş kalan 5 yere fan takayımmı yoksa sadece sizin dediğiniz gibi tünelde tam orta üst üste 2 tane mi takayım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…