Satılık Gigabyte Aorus Xtreme RTX 3080 V2 LHR

Fiyat hakkında yorum yapılabilir
  1. Evet

Cellat006

Hectopat
Ürün LHR olan modeldir.

Pazarlık veya takasa kapalıdır.

İstanbul içi elden teslim önceliğimdir.

İstanbul içi olup ürünü teslim alma konusunda planını yapamayacak olanlar yazmasın.

25.10.2021 tarihinde gaming.gen.trden alınmış olup faturalı, kutulu, arızasız, sorunsuz üründür.

Aktif olarak kullanıyorum ve 5070 ekran kartı aldığım için satıyorum.

16.000 TL satış fiyatı bulunmaktadır.

Dosya Ekleri

• 20240118_192328.jpg
    20240118_192328.jpg
    368,2 KB · Görüntüleme: 27
Son düzenleyen: Moderatör:
Ürünün beğenenleri gelmeye başladı. Arkadaşlar fiyat kırmak, pazarlık yapmak istiyorsanız medenice yazabilirsiniz, ürünü kötülemek, alaycı tepkiler vermek gibi manipülasyonlar geride kalmadı mı ya? 🤣🤣🤣

Pazarlık yapmak için fiyatın makul olması gerekir. Zaten pazarlık yapılacaksa 50000₺ yazsaydınız neden 16000₺ de durdunuz?

Pazarlık ile ölü fiyat aramak farklı kavramlardır sevgili kardeşim @Xoloth, pazarlık her üründe her zaman yapılabilir. Kaldı ki pazarlık benim düşüncem değil, ürünü daha uygun fiyata almak için, fiyat teklif etmek yerine ilanı kötüleyip alaycı ifadelerle yıpratarak bir süre sonra belki farklı kullanıcı adlarıyla çok komik rakamlar teklif ederek almayı hesap eden yeni yetme gençlerin düşünceleri. Sen de ilana beğenmedim emojisi koymuşsun, bir yorumda bulunabilir miyim? Hayır, herkes beğenecek diye bir şey yok, ama beğenmemek başka bir şey, alaycı ifadeler kullanmak başka bir şey. Emojilerin ne anlama geldiğini bilmeden cahilce kullanan da varsa zaten muhatap almaya değmez.

Son düzenleme:
Hocam konudaki yorumları okudum ancak pazarlık düşünüyor musunuz ? Tam anlamadım eğer düşünüyorsanız ciddi alıcıyım iletişim iletebilir misiniz ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı