Gigabyte App Center BIOS güncellemelerini yapmış mıdır?

Nycthophilia

Hectopat
Daha fazla  
Selam.
Konu başlığındaki anakarta sahibim. PC açılırken sürekli sağdan bir uyarı geliyordu Gigabyte App Center'dan bu uygulama üzerinden BIOS ve bir iki driver indirip kurdum şu an AIDA64 ve DxDiag üzerinden BIOS versiyonum F1 olarak gözüküyor fakat alttaki resimde Gigabyte sitesinde F3D versiyonu mevcut şimdi ben bunu da mı indirmeliyim yoksa Gigabyte App Center bu güncellemeyi yapmış mıdır? Ayrıca chıpset ve ses desteği sürücülerinin en güncel olduğunu nasıl öğrenebilirim?

Dosya Ekleri

• Ek Açıklama 2023-06-08 094454.png
    Ek Açıklama 2023-06-08 094454.png
    243,7 KB · Görüntüleme: 131
Son düzenleyen: Moderatör:
Bunlar beta BIOS, stabil sürümü beklemenizde fayda var. Ayrıca chipset sürücüsünü de el ile kurun sorun olmaz. Ayrıca F2 stabil sürüm olarak görünüyor onu manuel el ile BIOS üzerinden kurun biliyorsanız, bilmiyorsanız videolara bakın.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bunlar beta BIOS, stabil sürümü beklemenizde fayda var. Ayrıca chipset sürücüsünü de el ile kurun sorun olmaz. Ayrıca F2 stabil sürüm olarak görünüyor onu manuel el ile BIOS üzerinden kurun biliyorsanız, bilmiyorsanız videolara bakın.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam bios sürümüm F2 idi ve ben Gigabyte App Center aracılığıyla bios updatei yaptım ve şu an F1 gözüküyor bunu tekrar F2 ye mi dönder diyorsunuz?

Tamam F2 olanı yükle sen.
Eş zamanlı atmışız mesajları, 😄

Bu şekilde dostum. Dediğim gibi App Center'da (gigabyte kendi uygulaması) update from server seçeneği ile USA seçip aratınca bu versiyonu kurdu.

Dosya Ekleri

• 20230608_113957.jpg
    20230608_113957.jpg
    247,8 KB · Görüntüleme: 109
  • 20230608_114212.jpg
    20230608_114212.jpg
    372,1 KB · Görüntüleme: 116

Technopat Haberler

Geri
Yukarı