Xsparrow Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Kasım 2016 Mesajlar 1.933 Makaleler 3 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ekim 2018 #1 App Center açılmasına rağmen Gigabyte yazılımları düzgün çalışmıyor. Ayrıca fan hızı gibi ayarlamaların yapıldığı SIV yüklenmiyor. Yardım lütfen.
App Center açılmasına rağmen Gigabyte yazılımları düzgün çalışmıyor. Ayrıca fan hızı gibi ayarlamaların yapıldığı SIV yüklenmiyor. Yardım lütfen.
BilgisayarKurdu Technopat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Ocak 2012 Mesajlar 14.467 Makaleler 34 Çözümler 41 Yer İstanbul/Üsküdar Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Active Directory - Security Uzmanı Profil Kapağı 1522600635 25 Nisan 2020 #2 Merhaba, Gigabyte Global'e detaylıca yazıp bir güzel azarladım. Dönüş alınca sana da iletirim. 1K para ödüyoruz, uygulama çalışmıyor şaka gibi İşin komik yani başta çalışıyordu.
Merhaba, Gigabyte Global'e detaylıca yazıp bir güzel azarladım. Dönüş alınca sana da iletirim. 1K para ödüyoruz, uygulama çalışmıyor şaka gibi İşin komik yani başta çalışıyordu.