İsimsizMan09 Hectopat Katılım 15 Şubat 2022 Mesajlar 1.308 Çözümler 4 22 Haziran 2023 #1 AMD chipset güncellemesi olduğunu söylüyor fakat siteden indirdiğim driver sürümü farklı. Sitesindeki son driver bu ve bende kurulu olan da bu. Güvenemedim ne yapayım sizce? Cevap verebilecek bir kişi yok mu??? Son düzenleme: 22 Haziran 2023
AMD chipset güncellemesi olduğunu söylüyor fakat siteden indirdiğim driver sürümü farklı. Sitesindeki son driver bu ve bende kurulu olan da bu. Güvenemedim ne yapayım sizce? Cevap verebilecek bir kişi yok mu???
RockyHighway79 Centipat Katılım 15 Ağustos 2023 Mesajlar 437 Çözümler 5 15 Kasım 2023 #2 İsimsizMan09 dedi: Eki Görüntüle 1831579 AMD chipset güncellemesi olduğunu söylüyor fakat siteden indirdiğim driver sürümü farklı. Eki Görüntüle 1831582 Sitesindeki son driver bu ve bende kurulu olan da bu. Güvenemedim ne yapayım sizce? Cevap verebilecek bir kişi yok mu??? Genişletmek için tıkla... Anakart modelini söylersen yardımcı olabilirim.
İsimsizMan09 dedi: Eki Görüntüle 1831579 AMD chipset güncellemesi olduğunu söylüyor fakat siteden indirdiğim driver sürümü farklı. Eki Görüntüle 1831582 Sitesindeki son driver bu ve bende kurulu olan da bu. Güvenemedim ne yapayım sizce? Cevap verebilecek bir kişi yok mu??? Genişletmek için tıkla... Anakart modelini söylersen yardımcı olabilirim.