Geshtoppen Decapat Katılım 22 Eylül 2023 Mesajlar 319 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Kasım 2023 #1 Merhaba, Gigabyte App Center üstünden BIOS'u güncellemek ıstıyorum. Nereden güncelleyebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 1 Kasım 2023
Çözüm Marix 1 Kasım 2023 Windows üzerinden BIOS güncellemeyin, sorun çıkabilir, USB bellek ile BIOS'tan güncelleyin.
Marix Petapat 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Şubat 2023 Mesajlar 18.335 Çözümler 952 1 Kasım 2023 #2 Windows üzerinden BIOS güncellemeyin, sorun çıkabilir, USB bellek ile BIOS'tan güncelleyin. Artı 0 Eksi Çözüm
X XpertTR Decapat Katılım 1 Haziran 2023 Mesajlar 634 Çözümler 8 Yer Hatay/İzmir 2 Kasım 2023 #3 App Center ile BIOS güncellemesi yaptıktan sonra anakartım görüntü vermedi hocam servise göndermek zorunda kaldım bence de BIOS üzerinden yapın. Artı 0 Eksi
App Center ile BIOS güncellemesi yaptıktan sonra anakartım görüntü vermedi hocam servise göndermek zorunda kaldım bence de BIOS üzerinden yapın.
KS KS Geshtoppen Decapat Katılım 22 Eylül 2023 Mesajlar 319 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2023 #4 XpertTR dedi: App Center ile BIOS güncellemesi yaptıktan sonra anakartım görüntü vermedi hocam servise göndermek zorunda kaldım bence de BIOS üzerinden yapın. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam sağ olun. Artı 0 Eksi
XpertTR dedi: App Center ile BIOS güncellemesi yaptıktan sonra anakartım görüntü vermedi hocam servise göndermek zorunda kaldım bence de BIOS üzerinden yapın. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam sağ olun.