Arkadaşlar merhaba. Bugün yeni sistem topladım. Her şey yolundayken Gigabyte'ın App Center uygulamasını kendi sitesinden indirdim. Uygulamayı kurdum ve açmaya çalıştığımda sistem çöktü. Hatırladığım kadarıyla "kişisel bilgisayarınız bir sorunla karşılaştı' gibi bir hata aldım. Zar zor kurtardım açıldı sistem. Sonra acaba sorun bu uygulamada mı diye merak edip yeniden açmaya çalıştım ve yine aynı hatayı aldım. Ve yine şansıma ucuz atlattım. Bu durumu nasıl açıklayabiliriz? Antivirüs alınır mı diye düşünmüyor değilim.
program herhangi bir donanımı oc yaptıysa bu tür birşey olabilir, easy tune programından kontrol et gerekirse easy tune yi veya başka oc programı varsa sadece onları kaldır dene, eğer düzelirse oc yapmıştır.
easy tune kurulu ise onu kaldır dene, easy tune oc programı, oc yapılmış olabilir, yada app center de kurulu başka oc programı olabilir, kontrol etmen lazım.
Hocam şu an hiçbir OC programı vs. kurulu değil ama App Center kurup açınca bu durum başıma geliyor
Bir de App Center açılmıyor bile bastığım anda sistem gidiyor.
app centerin içinde kurulu birkaç program olmalı, o programın işi zaten onları kontrol etmek, adı üstünde "uygulama merkezi" app center i açınca menüaltında kurulu programlar gözükmesi lazım, oradan screenshot atabilirmisin.