eness24 Hectopat Katılım 20 Nisan 2021 Mesajlar 2.838 Çözümler 20 Yer Erzincan Refahiye <3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Eylül 2022 #1 Başlıkta gördüğünüz kendi driverinden macro atamak istiyorum ama nasıl yapabileceğimi bilmiyorum yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Başlıkta gördüğünüz kendi driverinden macro atamak istiyorum ama nasıl yapabileceğimi bilmiyorum yardımcı olabilirseniz sevinirim.
JustRedST Hectopat Katılım 24 Aralık 2021 Mesajlar 645 Çözümler 6 15 Eylül 2022 #2 Auros Engine adında bir programı vardı. Onun üzerinden Makro,DPI ayarı vs. bütün işlemlerini yapabilirsin. Artı 0 Eksi
Auros Engine adında bir programı vardı. Onun üzerinden Makro,DPI ayarı vs. bütün işlemlerini yapabilirsin.
KS KS eness24 Hectopat Katılım 20 Nisan 2021 Mesajlar 2.838 Çözümler 20 Yer Erzincan Refahiye <3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Eylül 2022 #3 JustRedST dedi: Auros Engine adında bir programı vardı. Onun üzerinden makro, DPI ayarı vs. bütün işlemlerini yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... O program yüklü ama bir türlü yapmayı beceremedim. Artı 0 Eksi
JustRedST dedi: Auros Engine adında bir programı vardı. Onun üzerinden makro, DPI ayarı vs. bütün işlemlerini yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... O program yüklü ama bir türlü yapmayı beceremedim.
JustRedST Hectopat Katılım 24 Aralık 2021 Mesajlar 645 Çözümler 6 15 Eylül 2022 #4 AORUS M2 Destek | Mouse - GIGABYTE Turkey GIGABYTE, Aivia Series, Gaming Keyboard, Gaming Mouse, long lasting battery, Speaker, External Storage Enclosure, TV Tuner Dongle www.gigabyte.com Bu ekrandan: Ne makrosu yapacaksın. Artı 0 Eksi
AORUS M2 Destek | Mouse - GIGABYTE Turkey GIGABYTE, Aivia Series, Gaming Keyboard, Gaming Mouse, long lasting battery, Speaker, External Storage Enclosure, TV Tuner Dongle www.gigabyte.com Bu ekrandan: Ne makrosu yapacaksın.
KS KS eness24 Hectopat Katılım 20 Nisan 2021 Mesajlar 2.838 Çözümler 20 Yer Erzincan Refahiye <3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Eylül 2022 #5 JustRedST dedi: AORUS M2 Destek | Mouse - GIGABYTE Turkey GIGABYTE, Aivia Series, Gaming Keyboard, Gaming Mouse, long lasting battery, Speaker, External Storage Enclosure, TV Tuner Dongle www.gigabyte.com Bu ekrandan: Eki Görüntüle 1518313 Ne makrosu yapacaksın. Genişletmek için tıkla... Mouse makrosu tıklama. Artı 0 Eksi
JustRedST dedi: AORUS M2 Destek | Mouse - GIGABYTE Turkey GIGABYTE, Aivia Series, Gaming Keyboard, Gaming Mouse, long lasting battery, Speaker, External Storage Enclosure, TV Tuner Dongle www.gigabyte.com Bu ekrandan: Eki Görüntüle 1518313 Ne makrosu yapacaksın. Genişletmek için tıkla... Mouse makrosu tıklama.
JustRedST Hectopat Katılım 24 Aralık 2021 Mesajlar 645 Çözümler 6 15 Eylül 2022 #6 Nasıl bir tıklama. Mesela orada Record var. Ordan yapacağın işlemi kaydı başlatıp yapıp işlemi tuşa atabilirsin. Artı 0 Eksi
Nasıl bir tıklama. Mesela orada Record var. Ordan yapacağın işlemi kaydı başlatıp yapıp işlemi tuşa atabilirsin.