Jira Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Kasım 2016 Mesajlar 25.680 Makaleler 24 Çözümler 105 Yer İstanbul 13 Eylül 2017 #21 112163 dedi: O zaman Gaming 3' de alabilirim. Sıkıntı değil. Sen memnun musun? Genişletmek için tıkla... Memnunum dostum. Dediğim gibi anakart bozuldu ama tamamen benim şansım yüzümden. Bu anakartı kullanıpta pişman olan görmedim daha.
112163 dedi: O zaman Gaming 3' de alabilirim. Sıkıntı değil. Sen memnun musun? Genişletmek için tıkla... Memnunum dostum. Dediğim gibi anakart bozuldu ama tamamen benim şansım yüzümden. Bu anakartı kullanıpta pişman olan görmedim daha.
1 112163 Kilopat Katılım 21 Mayıs 2016 Mesajlar 2.305 Makaleler 1 Çözümler 1 13 Eylül 2017 #22 Jira dedi: Memnunum dostum. Dediğim gibi anakart bozuldu ama tamamen benim şansım yüzümden. Bu anakartı kullanıpta pişman olan görmedim daha. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim Jira. Anakartı kasaya monte ederken kısa devre yapmasını önleyen vidaları koymayı unutmadın değil mi?
Jira dedi: Memnunum dostum. Dediğim gibi anakart bozuldu ama tamamen benim şansım yüzümden. Bu anakartı kullanıpta pişman olan görmedim daha. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim Jira. Anakartı kasaya monte ederken kısa devre yapmasını önleyen vidaları koymayı unutmadın değil mi?
Jira Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Kasım 2016 Mesajlar 25.680 Makaleler 24 Çözümler 105 Yer İstanbul 13 Eylül 2017 #23 112163 dedi: Teşekkür ederim Jira. Anakartı kasaya monte ederken kısa devre yapmasını önleyen vidaları koymayı unutmadın değil mi? Genişletmek için tıkla... Anakart vidası kasanın içinde geliyor. Zaten anakart ile uyumlu 1 çeşit vida var. O takılıyor.
112163 dedi: Teşekkür ederim Jira. Anakartı kasaya monte ederken kısa devre yapmasını önleyen vidaları koymayı unutmadın değil mi? Genişletmek için tıkla... Anakart vidası kasanın içinde geliyor. Zaten anakart ile uyumlu 1 çeşit vida var. O takılıyor.
E enesf Megapat Katılım 5 Temmuz 2015 Mesajlar 205 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Eylül 2017 #24 Jira dedi: Memnunum dostum. Dediğim gibi anakart bozuldu ama tamamen benim şansım yüzümden. Bu anakartı kullanıpta pişman olan görmedim daha. Genişletmek için tıkla... Topladığım sistem bu şekilde. Kasayı aldığım için koymadım. Sizce nasıl ?
Jira dedi: Memnunum dostum. Dediğim gibi anakart bozuldu ama tamamen benim şansım yüzümden. Bu anakartı kullanıpta pişman olan görmedim daha. Genişletmek için tıkla... Topladığım sistem bu şekilde. Kasayı aldığım için koymadım. Sizce nasıl ?
1 112163 Kilopat Katılım 21 Mayıs 2016 Mesajlar 2.305 Makaleler 1 Çözümler 1 13 Eylül 2017 #25 Jira dedi: Anakart vidası kasanın içinde geliyor. Zaten anakart ile uyumlu 1 çeşit vida var. O takılıyor. Genişletmek için tıkla... O zaman prizden olmuş olabilir.
Jira dedi: Anakart vidası kasanın içinde geliyor. Zaten anakart ile uyumlu 1 çeşit vida var. O takılıyor. Genişletmek için tıkla... O zaman prizden olmuş olabilir.
1 112163 Kilopat Katılım 21 Mayıs 2016 Mesajlar 2.305 Makaleler 1 Çözümler 1 13 Eylül 2017 #26 enesf dedi: Topladığım sistem bu şekilde. Kasayı aldığım için koymadım. Sizce nasıl ? Eki Görüntüle 259245 Genişletmek için tıkla... Konu aç. Bu arada PSU'yu ayrı al.
enesf dedi: Topladığım sistem bu şekilde. Kasayı aldığım için koymadım. Sizce nasıl ? Eki Görüntüle 259245 Genişletmek için tıkla... Konu aç. Bu arada PSU'yu ayrı al.
E enesf Megapat Katılım 5 Temmuz 2015 Mesajlar 205 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Eylül 2017 #27 112163 dedi: Konu aç. Bu arada PSU'yu ayrı al. Genişletmek için tıkla... Zaten ayrı. Ama sizde fikirlerinizi söylerseniz güzel olur ben yine de konu açarım.
112163 dedi: Konu aç. Bu arada PSU'yu ayrı al. Genişletmek için tıkla... Zaten ayrı. Ama sizde fikirlerinizi söylerseniz güzel olur ben yine de konu açarım.
1 112163 Kilopat Katılım 21 Mayıs 2016 Mesajlar 2.305 Makaleler 1 Çözümler 1 13 Eylül 2017 #28 enesf dedi: Zaten ayrı. Ama sizde fikirlerinizi söylerseniz güzel olur ben yine de konu açarım. Genişletmek için tıkla... Sistem iyi.
enesf dedi: Zaten ayrı. Ama sizde fikirlerinizi söylerseniz güzel olur ben yine de konu açarım. Genişletmek için tıkla... Sistem iyi.
Jira Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Kasım 2016 Mesajlar 25.680 Makaleler 24 Çözümler 105 Yer İstanbul 13 Eylül 2017 #29 112163 dedi: O zaman prizden olmuş olabilir. Genişletmek için tıkla... Evet. Priz eskiydi. Ondan oldu diye düşünüyorum ben de. @enesf CX serisi PSU alma. Kronik cızırtı ve ses problemi var. Evga 600 BQ veya bütçen yetiyorsa Evga 650 GQ al.
112163 dedi: O zaman prizden olmuş olabilir. Genişletmek için tıkla... Evet. Priz eskiydi. Ondan oldu diye düşünüyorum ben de. @enesf CX serisi PSU alma. Kronik cızırtı ve ses problemi var. Evga 600 BQ veya bütçen yetiyorsa Evga 650 GQ al.
E enesf Megapat Katılım 5 Temmuz 2015 Mesajlar 205 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Eylül 2017 #30 Jira dedi: Evet. Priz eskiydi. Ondan oldu diye düşünüyorum ben de. Genişletmek için tıkla... Sence nasıl sistem ? Bir eksiği var mı ?
Jira dedi: Evet. Priz eskiydi. Ondan oldu diye düşünüyorum ben de. Genişletmek için tıkla... Sence nasıl sistem ? Bir eksiği var mı ?