Gigabyte B365M H sisteme 2 fanlı kasa yeterli mi?

Kasayı değiştireyim mi hocam? Çünkü galiba üste takmak için yer yok.

Edit: Oyunda oynuyorum, webde de geziniyorum, video da çekiyorum.

Kasayı değiştireyim mi hocam? Çünkü galiba üste takmak için yer yok.
Bence değiştirin sanırım çok eski bir kasa kullanıyorsunuz. Artık 1 egzoz 3 ön fan standart hale geldi. Önü mesh yani delikli yapıda olan kasaları tercih ederseniz sizin açınızdan daha iyi olur. Mesh kasalar önünde kapak falan olmadığı için havayı daha iyi içine çeker.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Tamamdır hocam. Kasa değiştirdikten sonra format vs. gerekmez değil mi?
Gerekmez fakat kasa değiştirmek tecrübe ve bilgi ister. Yapamayacaksanız bir bilenden yardım alın. Çünkü anakart, ram, diğer bileşenler komple çıkarılıp yeni kasaya montelenecek.

Gerekmez fakat kasa değiştirmek tecrübe ve bilgi ister. Yapamayacaksanız bir bilenden yardım alın. Çünkü anakart, ram, diğer bileşenler komple çıkarılıp yeni kasaya montelenecek.
Hocam bir sorum daha olacak. Kasaların ATX, mATX gibi özellikleri var ya. Bendeki kasanın aynı özelliklerinden mi almam gerekir? Ve kasanın özelliklerine nereden bakabilirim?

Hocam kasa önerileriniz var mı?

Hocam ben böyle bir şey buldum ama iyi midir kötü müdür bilmiyorum. Sizce nasıl?

Son düzenleme:
Micro atx kasa işinizi görecektir zaten anakartınız mATX. Gönderdiğiniz kasa fiyatına göre iyi bir kasa. Kasa araştırırken dahili psu olup olmadığına dikkat edin varsa fiyat artıyor.

Sana kasa öneriyim daha şekil duruyor mesh + argb fanlı bir kasa.

Son düzenleme:
Almaya çalışacağım hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…