Borishans Femtopat Katılım 11 Aralık 2020 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2020 #1 Merhabalar, Gigabyte B450M anakartım var ve Ryzen 5 5600X işlemci takmak istiyorum ama BIOS Update yapmam gerekecek, sistem açılmayacağı için nasıl yapacağım? İnternet bağlantısı ile güncelleyebilir miyim? Son düzenleyen: Moderatör: 11 Aralık 2020
Merhabalar, Gigabyte B450M anakartım var ve Ryzen 5 5600X işlemci takmak istiyorum ama BIOS Update yapmam gerekecek, sistem açılmayacağı için nasıl yapacağım? İnternet bağlantısı ile güncelleyebilir miyim?
Kayseri Mantısı Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Şubat 2017 Mesajlar 11.740 Makaleler 5 Çözümler 163 11 Aralık 2020 #2 5. nesilden olmayan bir işlemci takarak.
EgeSR Hectopat Katılım 28 Eylül 2020 Mesajlar 3.326 Çözümler 18 11 Aralık 2020 #3 Elinizde 5.nesil olmayan işlemci yoksa BIOS Update için servise gönderebilirsiniz. Son düzenleyen: Moderatör: 11 Aralık 2020
hadwiger Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2020 Mesajlar 13.668 Makaleler 51 Çözümler 45 11 Aralık 2020 #4 Anakartınız USB flashback destekliyorsa işlemci olmadan BIOS update yapabilirsiniz. Sizin anakartınız destekliyor mu bilmiyorum. @Mithat Berhan
Anakartınız USB flashback destekliyorsa işlemci olmadan BIOS update yapabilirsiniz. Sizin anakartınız destekliyor mu bilmiyorum. @Mithat Berhan
İbrahim Çağatay Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Kasım 2013 Mesajlar 1.858 Çözümler 19 Yer Çorum 11 Aralık 2020 #5 F60C BIOS'unu bir şekilde yükletmeniz lazım elinizde eski nesil işlemci yok ise. Aldığınız yerle irtibate geçin, ya da direkt servise gönderin. Son düzenleyen: Moderatör: 11 Aralık 2020
F60C BIOS'unu bir şekilde yükletmeniz lazım elinizde eski nesil işlemci yok ise. Aldığınız yerle irtibate geçin, ya da direkt servise gönderin.
Lux ultisi kullanan kedi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Ekim 2017 Mesajlar 6.412 Makaleler 3 Çözümler 8 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 11 Aralık 2020 #6 hadwiger dedi: Anakartınız USB flashback destekliyorsa işlemci olmadan BIOS update yapabilirsiniz. Sizin anakartınız destekliyor mu bilmiyorum. @Mithat Berhan Genişletmek için tıkla... Maalesef BIOS flashback destekleyecek kadar üst bir anakart değil bu.
hadwiger dedi: Anakartınız USB flashback destekliyorsa işlemci olmadan BIOS update yapabilirsiniz. Sizin anakartınız destekliyor mu bilmiyorum. @Mithat Berhan Genişletmek için tıkla... Maalesef BIOS flashback destekleyecek kadar üst bir anakart değil bu.
Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.346 Makaleler 42 Çözümler 276 11 Aralık 2020 #7 Gigabyte B450M serisi anakartlarda Q Flash desteği yok maalesef. Serviste ya da bir eski işlemci ile yapmanız lazım.
Gigabyte B450M serisi anakartlarda Q Flash desteği yok maalesef. Serviste ya da bir eski işlemci ile yapmanız lazım.
Borishans Femtopat Katılım 11 Aralık 2020 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2020 #8 Mithat Berhan dedi: Gigabyte B450M serisi anakartlarda Q Flash desteği yok maalesef. Serviste ya da bir eski işlemci ile yapmanız lazım. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Q flash var gözüküyor. Lux ultisi kullanan kedi dedi: Maalesef BIOS flashback destekleyecek kadar üst bir anakart değil bu. Genişletmek için tıkla...
Mithat Berhan dedi: Gigabyte B450M serisi anakartlarda Q Flash desteği yok maalesef. Serviste ya da bir eski işlemci ile yapmanız lazım. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Q flash var gözüküyor. Lux ultisi kullanan kedi dedi: Maalesef BIOS flashback destekleyecek kadar üst bir anakart değil bu. Genişletmek için tıkla...
Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.346 Makaleler 42 Çözümler 276 12 Aralık 2020 #9 Borishans dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Q flash var gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Q Flash Plus olacak pardon. GIGABYTE X99 Series Motherboards DREAM MACHINE,GIGABYTE X99 Series Motherboards www.gigabyte.com Tuş ile yapılan güncelleme.
Borishans dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Q flash var gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Q Flash Plus olacak pardon. GIGABYTE X99 Series Motherboards DREAM MACHINE,GIGABYTE X99 Series Motherboards www.gigabyte.com Tuş ile yapılan güncelleme.
Borishans Femtopat Katılım 11 Aralık 2020 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2020 #10 Mithat Berhan dedi: Q flash Plus olacak pardon. GIGABYTE X99 Series Motherboards DREAM MACHINE,GIGABYTE X99 Series Motherboards www.gigabyte.com Tuş ile yapılan güncelleme. Genişletmek için tıkla... 5600X işlemciyi anakarta taksam başka yerden USB'ye attığım BIOS'u kurma şansım olmaz mı?
Mithat Berhan dedi: Q flash Plus olacak pardon. GIGABYTE X99 Series Motherboards DREAM MACHINE,GIGABYTE X99 Series Motherboards www.gigabyte.com Tuş ile yapılan güncelleme. Genişletmek için tıkla... 5600X işlemciyi anakarta taksam başka yerden USB'ye attığım BIOS'u kurma şansım olmaz mı?