Bütçe kısmını görmemişim kusura bakma konu başlığında ve içeriğinde aradım gözümden kaçmış.
Üstteki slotun maximum kapasitesi 22110 fakat oraya 2280, 2260 takabilirsiniz o konuda sıkıntı olmaz.
Alttaki slot iste 2280 ve 2260 uyumlu, 3. bir vida deliği var fakat 2230 mu, 2242mi emin değilim.
Üstteki slotunuz 4x4, alttaki 4x2 standardında, bu yüzden üstteki slota 4x4 bir ssd takarsanız ssdnizin verdiği değerleri rahatlıkla alırsınız. Alttaki slotada eski ssdnizin boyutu uyuyorsa onu aktarırsınız.
3 önerim var;
1- Yukarıda dolob nickli arkadaşımızın attığı ve bütçene en uygun olanı;
Kioxia 1TB Exceria Plus Serisi NVMe M.2 SSD BULK (3400MB Okuma / 3200MB Yazma) fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
2- İlk öneriye yakın değerlerde olsada gerek kalite, gerek marka güvenilirliği olarak şahsi tercihim olurdu ;
En ucuz Kioxia Exceria Plus G3 LSD10Z001TG8 PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Kioxia Exceria Plus G3 LSD10Z001TG8 PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD özelliklerini incele, 2.469,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
3- Bütçenizi biraz aşsada, çıkabilirseniz uzun ömürlü ve tatmin edici olacak olan Renegade, yukarıda önerilmiş linki verilmiş olan.
Yerinizde olsam Kioxiayı elerdim, diğer 2 seçeneği düşünürdüm, Kioxia her ne kadar Toshiba kökenli bir firma olsada birden fazla ssdisini kullanmış birisi olarak önermiyorum, ömrünü çok kısa sürede doldurup performansından ödün vermeye başlıyor, stabilitesi 1 yılın sonunda git gide bozulmaya başlıyor.