Gigabyte B450 Aorus m RGB bağlantısı nasıl yapılır?

Yer
Afyonkarahisar
Daha fazla  
Meslek
Yurtiçi Kargo- Operatör
Merhaba arkadaşlar,

Geçtiğimiz gün açtığım bir anakart tavsiye Konusun'da bütçeme uygun bir anakart aldım. (GIGABYTE B450 AORUS M)

Kullanmakta olduğum kasa Dark Guardian bilindiği üzere bu kasa ile birlikte RGB kontrolcüsü var. Bu kontrolcüyü aldığım anakart üzerinde hangi kısma bağlamam gerekiyor bilmiyorum bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa memnun olurum.

İyi forumlar.

İlk pin i boş bırakarak denemenizi öneririm 12V fazla gelirse RGB LED'leri yakabilir. Yapmadan önce 2 dakika musade ederseniz kısa bir araştırma yapıp geleyim.

Memnun olurum beklerim tabi sorun yok bende araştırıyorum ama çok net birşey bulamadım

Bir sistem toplama videosunda en sağdaki pin boş bırakılarak takıldığında çalıştığı söylemiş. 5 Tane Pinden en sağdakini boş bırakıp 12V grb yazan yerlere takıp sonucu paylaşır mısınız? W yazan kısım boş kalsın.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
24:40 a bakarsanız görebilirsiniz.

Bir sistem toplama videosunda en sağdaki pin boş bırakılarak takıldığında çalıştığı söylemiş. 5 Tane Pinden en sağdakini boş bırakıp 12V grb yazan yerlere takıp sonucu paylaşır mısınız? W yazan kısım boş kalsın.

Yanlış anlamayın varsayıma dayanarak hareket etmek doğru olur mu sizce yani bu sisteme zarar gelirse ekmek teknem'den olurum biraz daha araştırma yapayım ben içime bir sıkıntı çöktü

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı