Gigabyte B450 Aourus M BIOS Güncelleme

Abu!

Hectopat
Makaleler
7
Yer
İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü
Arkadaşlar ben şimdi kutudan çıkarıp taktıktan sonra BIOS'u güncelleyeceğim. Lakin anakartın sitesindeki yazı dikkatimi çekti ve ne anlama geldiğini tam olarak anlamadım.
bıos.jpg

Bu ne demek? Yani önce F32 yükleyip sonra mı F40'ı yüklemem gerekiyor? Yoksa direkt yükleyebilir miyim? Moderatör arkadaş başlıkta anakart ismini yanlış yazmışım Aorus olacak.

Son düzenleyen: Moderatör:
USB ile güncelleme oluyor. Asus, bunun adına Q-Flash demiş.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

USB ile güncelleme oluyor. Asus, bunun adına Q-Flash demiş.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Tamamdır teşekkür ederim.

Q-Flash noluyor? Ben direk USB ile BIOS üzerinden güncelleyeceğim.
Pc açılırken bios ekranında pouse tuşuna basarsan o şekilde kalır orada Q Flash a girmek için hangi tuşa basman gerektiğini göreceksin Q Flash a girdiğinde takılı olan Flash belleğini görürsün zaten içindeki bios güncellemeni seçip güncellemeni yapabilirsiniz yapıldıktan sora pc yeniden başlar güç kaynağınız yoksa elektrik kesintisine dikkatli olun başarılar.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı