Çözüldü Gigabyte B450 Auros Elite CPU ve DRAM Debug LED'leri yanıp sönüyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Kagan3496

Hectopat
Makaleler
2
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, 8x2 Crucial 3000 MHz CL 15 RAM sahibiyim R5 2600 işlemcim var Aorus B450 Elite anakartım var dün ilk defa başıma geldi PUBG'ye haritaya girip uçaktan atladıktan 10 dk - 5 dk sonra ekran donuyor sonra kapanıyor bilgisayar çalışır durumda oluyor ekran kartı fanları dönüyor her şey çalışıyor fakat anakartta ışıklar sönüyor ve CPU LED'le DRAMM LED sırasıyla yanıp sönmeye başlıyor öyle kalıyor reset atınca düzeliyor tekrar PUBG girince aynı hatayı veriyor Warframe vs başka sistem kasan oyunlarda bir sorun yaşamıyorum RAM'in 11-12 GB'sini kullanıyor sorunsuz bir şekilde ama PUBG de böyle bir sorunla karşılaşıyorum. Sebebi nedir? Yazılımsal mıdır, donanımsal mıdır? Diğer oyunlarda hiçbir problem yaşamıyorum, daha önce başına gelen oldu mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sadece bir oyunda yapması ilginç. Ekran kartı modeli nedir? Sürücüler, BIOS ve Windows güncel mi?

Sadece bir oyunda yapması ilginç. Ekran kartı modeli nedir? Sürücüler, BIOS ve Windows güncel mi?

GTX 980 her şey güncel BIOS son sürümde Windows da güncel. Dün yapmaya başladı anlamadığım bir şekilde, diğer oyunlarda bir sorun yok. Böyle bir şey olmadan hemen üstte ping 9999 olup kırmızı oluyor sonra bir anda droplanıyor, arada ses gidiyor. Sonra çat oyun öyle kalıyor siyah ekrana düşüyor. Ekran kartından mıdır diye düşündüm, GPU-Z'den kontrol ediyorum voltaj değerleri clock değerleri Memory kullanımları sabit, pürüz dahi yok. Başka oyunlarda da herhangi bir sıkıntı yaşamıyorum oyunu tekrar mı kursam bilemedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dosya doğrulaması da yapıp deneyebilirsiniz.

Çözüm
Tamamdır hocam. Duruma göre yazarsınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı