Gigabyte B450 GAMING X BIOS güncelleme sonrası görüntü yok

cxpawf

Hectopat
Daha fazla  
Bu sabah anakartımın BIOS'unu güncellemek için girdim Gigabyte sitesine, en son gelen güncellemeyi indirdim bilgisayarıma ve BIOS'a girdim. Güncellemeyi başllattım, güncelleme bitti ve bilgisayar yeniden başlatılacak diye uyarı verdi. Bilgisayar kapandı, sonra birden ekran kartının ve işlemcini fanları en yüksek devirde dönmeye başladı. Birazdan düzelir diye bekledim fakat monitöre halen görüntü gelmedi. Ben de bilgisayarı kapatıp yeniden açtım, yine fanlar hepsi yüksek devirde dönmeye başladı ve monitöre halen görüntü gelmedi.

İndirdiğim BIOS sürümü= F61C.

Son düzenleyen: Moderatör:
BIOS sıfırlamayı deneyin. CLR_CMOS yoluyla sıfırlayabilirsiniz.
Benim anakartta ayni benzer bir sorun var anakart hic bir şey görmüyor sadece fanlar çalışıyor ekran karti fan da çalışıyor bilgisayar çalışır gibi görünüyor fakat biosa dahi girmiemiyorum. Şimdi yapmak istedigim tek şey biosu flasback ile yuklemek istiyorum bu şekilde duzelebilir diye düşünüyorum bunu nasıl yapabilirim

Benim anakartta ayni benzer bir sorun var anakart hic bir şey görmüyor sadece fanlar çalışıyor ekran karti fan da çalışıyor bilgisayar çalışır gibi görünüyor fakat biosa dahi girmiemiyorum. Şimdi yapmak istedigim tek şey biosu flasback ile yuklemek istiyorum bu şekilde duzelebilir diye düşünüyorum bunu nasıl yapabilirim
Yeni konu açınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı