BIOS'da seçeneği bulamadım, nereden kapatılıyor bu?
Boot seçeneklerinde olmalı, dikkatli bak bulursun.BIOS'da seçeneği bulamadım, nereden kapatılıyor bu?
Hayır bulamadım.Boot seçeneklerinde olmalı, dikkatli bak bulursun.
Videolar izle anakartınla ilgili. Bulursun ya. Her tarafı kurcala.Hayır bulamadım.
Kurcaladım BIOS'ta yok gerçekten. Setup'ta yok.Videolar izle anakartınla ilgili. Bulursun ya. Her tarafı kurcala.
SecureBoot açık mı? Yani başka ortamlardan başlatmıyor musun?Kurcaladım BIOS'ta yok gerçekten. Setup'ta yok.
Pc aldığımdan beri hiç kapatmadım. Görmedim bile orayı.SecureBoot açık mı? Yani başka ortamlardan başlatmıyor musun?
Başlatılabilir bir USB disk oluştur. USB'den başlat. Başlarsa SecureBoot yoktur veya kapalıdır.Pc aldığımdan beri hiç kapatmadım. Görmedim bile orayı.
Nasıl başlatılabilir? Mesela Windows 10 UEFI USB'si gibi mi?Başlatılabilir bir USB disk oluştur. USB'den başlat. Başlarsa SecureBoot yoktur veya kapalıdır.
Evet aynen o. Ya da Ubuntu USB gibi.Nasıl başlatılabilir? Mesela Windows 10 UEFI USB'si gibi mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.