zahidbolat Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Ocak 2019 Mesajlar 2.670 Makaleler 3 Çözümler 4 Yer Erbaa 13 Mayıs 2019 #1 BIOS'da seçeneği bulamadım, nereden kapatılıyor bu?
NFurkan Hectopat Katılım 4 Ağustos 2018 Mesajlar 983 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer TARDIS Main Console Room Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mayıs 2019 #2 zahidbolat dedi: BIOS'da seçeneği bulamadım, nereden kapatılıyor bu? Genişletmek için tıkla... Boot seçeneklerinde olmalı, dikkatli bak bulursun.
zahidbolat dedi: BIOS'da seçeneği bulamadım, nereden kapatılıyor bu? Genişletmek için tıkla... Boot seçeneklerinde olmalı, dikkatli bak bulursun.
zahidbolat Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Ocak 2019 Mesajlar 2.670 Makaleler 3 Çözümler 4 Yer Erbaa 13 Mayıs 2019 #3 NFurkan dedi: Boot seçeneklerinde olmalı, dikkatli bak bulursun. Genişletmek için tıkla... Hayır bulamadım.
NFurkan dedi: Boot seçeneklerinde olmalı, dikkatli bak bulursun. Genişletmek için tıkla... Hayır bulamadım.
NFurkan Hectopat Katılım 4 Ağustos 2018 Mesajlar 983 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer TARDIS Main Console Room Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mayıs 2019 #4 zahidbolat dedi: Hayır bulamadım. Genişletmek için tıkla... Videolar izle anakartınla ilgili. Bulursun ya. Her tarafı kurcala.
zahidbolat dedi: Hayır bulamadım. Genişletmek için tıkla... Videolar izle anakartınla ilgili. Bulursun ya. Her tarafı kurcala.
zahidbolat Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Ocak 2019 Mesajlar 2.670 Makaleler 3 Çözümler 4 Yer Erbaa 13 Mayıs 2019 #5 NFurkan dedi: Videolar izle anakartınla ilgili. Bulursun ya. Her tarafı kurcala. Genişletmek için tıkla... Kurcaladım BIOS'ta yok gerçekten. Setup'ta yok.
NFurkan dedi: Videolar izle anakartınla ilgili. Bulursun ya. Her tarafı kurcala. Genişletmek için tıkla... Kurcaladım BIOS'ta yok gerçekten. Setup'ta yok.
NFurkan Hectopat Katılım 4 Ağustos 2018 Mesajlar 983 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer TARDIS Main Console Room Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mayıs 2019 #6 zahidbolat dedi: Kurcaladım BIOS'ta yok gerçekten. Setup'ta yok. Genişletmek için tıkla... SecureBoot açık mı? Yani başka ortamlardan başlatmıyor musun?
zahidbolat dedi: Kurcaladım BIOS'ta yok gerçekten. Setup'ta yok. Genişletmek için tıkla... SecureBoot açık mı? Yani başka ortamlardan başlatmıyor musun?
zahidbolat Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Ocak 2019 Mesajlar 2.670 Makaleler 3 Çözümler 4 Yer Erbaa 15 Mayıs 2019 #7 NFurkan dedi: SecureBoot açık mı? Yani başka ortamlardan başlatmıyor musun? Genişletmek için tıkla... Pc aldığımdan beri hiç kapatmadım. Görmedim bile orayı.
NFurkan dedi: SecureBoot açık mı? Yani başka ortamlardan başlatmıyor musun? Genişletmek için tıkla... Pc aldığımdan beri hiç kapatmadım. Görmedim bile orayı.
NFurkan Hectopat Katılım 4 Ağustos 2018 Mesajlar 983 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer TARDIS Main Console Room Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2019 #8 zahidbolat dedi: Pc aldığımdan beri hiç kapatmadım. Görmedim bile orayı. Genişletmek için tıkla... Başlatılabilir bir USB disk oluştur. USB'den başlat. Başlarsa SecureBoot yoktur veya kapalıdır.
zahidbolat dedi: Pc aldığımdan beri hiç kapatmadım. Görmedim bile orayı. Genişletmek için tıkla... Başlatılabilir bir USB disk oluştur. USB'den başlat. Başlarsa SecureBoot yoktur veya kapalıdır.
zahidbolat Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Ocak 2019 Mesajlar 2.670 Makaleler 3 Çözümler 4 Yer Erbaa 15 Mayıs 2019 #9 NFurkan dedi: Başlatılabilir bir USB disk oluştur. USB'den başlat. Başlarsa SecureBoot yoktur veya kapalıdır. Genişletmek için tıkla... Nasıl başlatılabilir? Mesela Windows 10 UEFI USB'si gibi mi?
NFurkan dedi: Başlatılabilir bir USB disk oluştur. USB'den başlat. Başlarsa SecureBoot yoktur veya kapalıdır. Genişletmek için tıkla... Nasıl başlatılabilir? Mesela Windows 10 UEFI USB'si gibi mi?
NFurkan Hectopat Katılım 4 Ağustos 2018 Mesajlar 983 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer TARDIS Main Console Room Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2019 #10 zahidbolat dedi: Nasıl başlatılabilir? Mesela Windows 10 UEFI USB'si gibi mi? Genişletmek için tıkla... Evet aynen o. Ya da Ubuntu USB gibi.
zahidbolat dedi: Nasıl başlatılabilir? Mesela Windows 10 UEFI USB'si gibi mi? Genişletmek için tıkla... Evet aynen o. Ya da Ubuntu USB gibi.