O OREEMER Hectopat Katılım 16 Mayıs 2021 Mesajlar 165 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2021 #11 Hocam ben 3.9 sabitleyeceğim galiba ama atığınız videoda ki gibi değil BIOS'um daha güncel. Bepieces dedi: Hocam anakartınız BIOS'unu bilmiyorum o yuzden ezbere bir şey söylemem yanlış olur. Araştırmalısınız YouTube'dan. Ama ilk önce sabit voltaj ve frekans girecekseniz CPB ve PBO'yi kapamanız gerekiyor. Sonra değerleri sabit girin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Belki yardımcı olur. Genişletmek için tıkla... Hocam şu an Ryzen Master'de 1.35v ve 3.9 GHz de çalışıyor stres testini de geçti rahatlıkla. Son düzenleme: 20 Kasım 2021
Hocam ben 3.9 sabitleyeceğim galiba ama atığınız videoda ki gibi değil BIOS'um daha güncel. Bepieces dedi: Hocam anakartınız BIOS'unu bilmiyorum o yuzden ezbere bir şey söylemem yanlış olur. Araştırmalısınız YouTube'dan. Ama ilk önce sabit voltaj ve frekans girecekseniz CPB ve PBO'yi kapamanız gerekiyor. Sonra değerleri sabit girin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Belki yardımcı olur. Genişletmek için tıkla... Hocam şu an Ryzen Master'de 1.35v ve 3.9 GHz de çalışıyor stres testini de geçti rahatlıkla.
E erme Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 24.630 Makaleler 8 Çözümler 153 20 Kasım 2021 #12 OREEMER dedi: Hocam ben 3.9 sabitleyeceğim galiba ama atığınız videoda ki gibi değil BIOS'um daha güncel. Hocam şu an Ryzen Master'de 1.35v ve 3.9 GHz de çalışıyor stres testini de geçti rahatlıkla. Genişletmek için tıkla... Voltajı arttirmadan 4GHz deneyebilirsiniz.
OREEMER dedi: Hocam ben 3.9 sabitleyeceğim galiba ama atığınız videoda ki gibi değil BIOS'um daha güncel. Hocam şu an Ryzen Master'de 1.35v ve 3.9 GHz de çalışıyor stres testini de geçti rahatlıkla. Genişletmek için tıkla... Voltajı arttirmadan 4GHz deneyebilirsiniz.