Teşekkürler yardım için ama kaldırmama gerek kalmadı. Sorun Opera'yla Razer'ın yazılımlarının çakışmasıyla alakalı galiba. Yani şöyle anlatim aynı sorunu yaşayanlar olursa diye Razer rgb klavye kullanıyorum aydınlatma kontrolü için kendi yazılımı var. Opera GX'i çalıştırdığımda tarayıcı klavyenin rgb ışıklandırmasını kontrol etmeye çalışıyor klavye ışığını tarayıcının ekranına göre değiştiriyor. Bunu kapatınca sorun kalmadı. Garip garip sorunlar neyse tekrardan teşekkürler.
Konuyla ilgili bir düzeltme yapmak istiyorum. Gigabyte anakartımda yaptığım her Bios güncellemesinden sonra çeşitli mavi ekran hataları alıyordum. Donanımsal olarak görünen bu hatalar aslında anakartın Bios güncellemesiyle birlikte firmwire güncellemesi yapmamasından kaynaklanıyor. Bios güncelledikten sonra Gigabyte App Center yazılımını indirin ve daha sonra anakartın destek sayfasında uygulamalar bölümünde bulunan EC FW update Tool programını yükleyip çalıştırın. Program bilgisayarınızdaki bileşenlerin aygıt yazılımlarını otomatik olarak güncellemenizi sağlıyor ve anakartla olan uyumsuzluk hatalarından kurtuluyorsunuz. Denedim ve kesin çözüm bu arkadaşlar.