34FurkaN34 Hectopat Katılım 5 Kasım 2019 Mesajlar 117 13 Aralık 2019 #1 Sistemi yeni topladım. Anakart Gigabyte B450 S2H modeli. Windows'a giremiyorum. Yardımcı olur musunuz, ne yapmam lazım?
Sistemi yeni topladım. Anakart Gigabyte B450 S2H modeli. Windows'a giremiyorum. Yardımcı olur musunuz, ne yapmam lazım?
Etandaloth Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Şubat 2019 Mesajlar 1.479 Makaleler 2 Çözümler 12 13 Aralık 2019 #2 İşletim sistemi kurdunuz mu ? İlk açılışta BIOS'a girecektir. BIOS'a girdikten sonra F10'a basıp ayarları kaydedip çıkın birdaha gelmeyecektir.
İşletim sistemi kurdunuz mu ? İlk açılışta BIOS'a girecektir. BIOS'a girdikten sonra F10'a basıp ayarları kaydedip çıkın birdaha gelmeyecektir.
34FurkaN34 Hectopat Katılım 5 Kasım 2019 Mesajlar 117 13 Aralık 2019 #3 Etandaloth dedi: İşletim sistemi kurdunuz mu ? İlk açılışta BIOS'a girecektir. BIOS'a girdikten sonra F10'a basıp ayarları kaydedip çıkın birdaha gelmeyecektir. Genişletmek için tıkla... Dediğiniz gibi yaptım fakat aynı sorunu yaşadım. Acaba windowsmu kurulu değil. Sistemi itopyadan topladım windowsun kurulmasinida istedim.
Etandaloth dedi: İşletim sistemi kurdunuz mu ? İlk açılışta BIOS'a girecektir. BIOS'a girdikten sonra F10'a basıp ayarları kaydedip çıkın birdaha gelmeyecektir. Genişletmek için tıkla... Dediğiniz gibi yaptım fakat aynı sorunu yaşadım. Acaba windowsmu kurulu değil. Sistemi itopyadan topladım windowsun kurulmasinida istedim.
Etandaloth Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Şubat 2019 Mesajlar 1.479 Makaleler 2 Çözümler 12 13 Aralık 2019 #4 34FurkaN34 dedi: Dediğiniz gibi yaptım fakat aynı sorunu yaşadım. Acaba windowsmu kurulu değil. Sistemi itopyadan topladım windowsun kurulmasinida istedim. Genişletmek için tıkla... Windows'u test için kurup sıfırlar. Windows'u kurmaları için bir seçenek seçtiniz mi ? Yani site size orijinal Windows sattığı için bir ücret ödemediyseniz veya öyle bir seçeneği seçmediyseniz Windows kurulu değildir. Windows 10'u indirin
34FurkaN34 dedi: Dediğiniz gibi yaptım fakat aynı sorunu yaşadım. Acaba windowsmu kurulu değil. Sistemi itopyadan topladım windowsun kurulmasinida istedim. Genişletmek için tıkla... Windows'u test için kurup sıfırlar. Windows'u kurmaları için bir seçenek seçtiniz mi ? Yani site size orijinal Windows sattığı için bir ücret ödemediyseniz veya öyle bir seçeneği seçmediyseniz Windows kurulu değildir. Windows 10'u indirin
34FurkaN34 Hectopat Katılım 5 Kasım 2019 Mesajlar 117 13 Aralık 2019 #5 Yüklensin diye belirtmistim zaten ama galiba bi iletişim eksikliği oldu. Veya baska bi sorun var. Ssd' den kaynaklı olabilirmi acaba
Yüklensin diye belirtmistim zaten ama galiba bi iletişim eksikliği oldu. Veya baska bi sorun var. Ssd' den kaynaklı olabilirmi acaba
Etandaloth Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Şubat 2019 Mesajlar 1.479 Makaleler 2 Çözümler 12 13 Aralık 2019 #6 34FurkaN34 dedi: Yüklensin diye belirtmistim zaten ama galiba bi iletişim eksikliği oldu. Veya baska bi sorun var. Ssd' den kaynaklı olabilirmi acaba Genişletmek için tıkla... Sanmıyorum temizinden bir Windows kurulumu yapın. Yardımcı olalım.
34FurkaN34 dedi: Yüklensin diye belirtmistim zaten ama galiba bi iletişim eksikliği oldu. Veya baska bi sorun var. Ssd' den kaynaklı olabilirmi acaba Genişletmek için tıkla... Sanmıyorum temizinden bir Windows kurulumu yapın. Yardımcı olalım.