Gigabyte B450 S2H sistem direkt BIOS'a giriyor

34FurkaN34

Hectopat
Sistemi yeni topladım.
Anakart Gigabyte B450 S2H modeli.
Windows'a giremiyorum. Yardımcı olur musunuz, ne yapmam lazım?

İşletim sistemi kurdunuz mu ? İlk açılışta BIOS'a girecektir. BIOS'a girdikten sonra F10'a basıp ayarları kaydedip çıkın birdaha gelmeyecektir.

İşletim sistemi kurdunuz mu ? İlk açılışta BIOS'a girecektir. BIOS'a girdikten sonra F10'a basıp ayarları kaydedip çıkın birdaha gelmeyecektir.
Dediğiniz gibi yaptım fakat aynı sorunu yaşadım. Acaba windowsmu kurulu değil. Sistemi itopyadan topladım windowsun kurulmasinida istedim.

Dediğiniz gibi yaptım fakat aynı sorunu yaşadım. Acaba windowsmu kurulu değil. Sistemi itopyadan topladım windowsun kurulmasinida istedim.
Windows'u test için kurup sıfırlar. Windows'u kurmaları için bir seçenek seçtiniz mi ? Yani site size orijinal Windows sattığı için bir ücret ödemediyseniz veya öyle bir seçeneği seçmediyseniz Windows kurulu değildir.

Yüklensin diye belirtmistim zaten ama galiba bi iletişim eksikliği oldu. Veya baska bi sorun var. Ssd' den kaynaklı olabilirmi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…