Gigabyte B450M DS3H Anakart ile G.Skill Aegis DDR4 8GB 300MHz RAM Uyumu

• Konuyu başlatan kopsil
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 4
  • Görüntüleme 1.057
3000Mhz olduğu için yazmıyordur diye tahmin ediyorum. İlk defa böyle bir şey gördüm listede 3000 Mhz yok ama problem olmaz ramini 2933hzye downclock edip kullanırsın. Ram ve anakartta önemli olan slotların DDR versiyonları ve desteklenen Megahertzler

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    Adsız.png
    3 KB · Görüntüleme: 44
İşin içinde Ryzen platformu olunca ve ram destek listesinde yoksa deneyerek görebilirsin. Baktın sıkıntı oldu internetten yapılan alışverişlerde sebepsiz yere 15 gün içinde cayma hakkın var. İstisnaları kitap, dergi, cd, dvd, kozmetik ve iç çamaşırı ürünlerinin ambalajı açılmamış olması.
Diğer ürünlerde ambalaj açılıp açılmaması önemli değil.
İnternet problemli olduğunda veya PSU'dan şüphe ettiğimde test için Hepsiburada'dan Psu ve modem alıp sorunun kaynağını bulmada kullandım mesela. Baktım sorun düzelmedi, parçalarımdan emin olup yeni aldığım ürünü iade ettim.
Geri iadede kredi kartı ile taksitle almışsan kart limitin her ay taksit taksit artar.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı