Dostum 3 tane sıfır Gigabyte anakart alıp kullanmış bir insanım. 3 kartta durduk yere bozuldu. Birinin Realtek ses çipi gitti ses kartı alarak kullanmak zorunda kaldım diğerinin aynı senin gibi USB portları arızalandı garantiden yapılmadı bile kullanıcı hatası dendi diğeri de durduk yere çöktü BIOS'ta bile donup kalıyordu. Yeni anakart alıp tüm sistemi ona topladığım zaman çalıştığını görünce anlamıştım anakartın uçtuğunu. Ben burada kimseyi suçlamadım. Ama 2 lira fazla para verip ileriyi düşünüp kaliteli donanımlar almadığınız için en ufak sorun yaşadığınızda gelip konu açıyorsunuz. Gigabyte anakartların ne kadar sorunlu olduğunu herkes bilir. BIOS'tan CSM ayarını falan açıp kapatıyorsun kart görüntü vermiyor. Bu görüntü vermeme muhabbetini de çok yaşadım eski Gigabyte kartlarım da emin ol. O sorun yıllardır var adamlar düzeltmemiş. Bana bu marka hep merdiven altı üretim gibi geliyor nedense öyle görüyorum ben. Yılların markası olabilir ama bir kere sorunsuz çalışanına denk gelmedim. Neyse sorunu çözmüşsün zaten daha fazla yazıp çizmeye gerek yok. Alınmayacak markaları da merak ediyorsan aşağıya yazıyorum gördüğün an uzaklaş kaç.
Afox, Colorful, ASRock, Gigabyte, Dark.