P PcSevdalisiyiz Picopat Katılım 15 Ekim 2023 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2023 #1 Merhaba dostlar. Gigabyte B450M DS3H Wi-Fi anakart modelini almak istiyorum. Bu anakart gen 4 M.2 SSD destekliyor mu? Almamı önerir misiniz? Amazon.com
Merhaba dostlar. Gigabyte B450M DS3H Wi-Fi anakart modelini almak istiyorum. Bu anakart gen 4 M.2 SSD destekliyor mu? Almamı önerir misiniz? Amazon.com
Çözüm Techmo 15 Kasım 2023 Merhaba, Gen3 x4 desteği var. Gen4 Desteklemiyor. Ayrıca sadece anakartın değil, takacağınız işlemcinin de PCİ-e 4.0 desteği olması gerekiyor.
Merhaba, Gen3 x4 desteği var. Gen4 Desteklemiyor. Ayrıca sadece anakartın değil, takacağınız işlemcinin de PCİ-e 4.0 desteği olması gerekiyor.
Techmo Kilopat Katılım 27 Aralık 2020 Mesajlar 1.540 Makaleler 3 Çözümler 31 15 Kasım 2023 #2 Merhaba, Gen3 x4 desteği var. Gen4 Desteklemiyor. Ayrıca sadece anakartın değil, takacağınız işlemcinin de PCİ-e 4.0 desteği olması gerekiyor. Artı 0 Eksi Çözüm
Merhaba, Gen3 x4 desteği var. Gen4 Desteklemiyor. Ayrıca sadece anakartın değil, takacağınız işlemcinin de PCİ-e 4.0 desteği olması gerekiyor.
KS KS P PcSevdalisiyiz Picopat Katılım 15 Ekim 2023 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2023 #3 Techmo dedi: Merhaba, Gen3 X4 desteği var. Gen4 desteklemiyor. Ayrıca sadece anakartın değil, takacağınız işlemcinin de PCI-e 4.0 desteği olması gerekiyor. Genişletmek için tıkla... İşlemci 5600. anakart desteklemedigi için gen 3 almalıyım o zaman. Artı 0 Eksi
Techmo dedi: Merhaba, Gen3 X4 desteği var. Gen4 desteklemiyor. Ayrıca sadece anakartın değil, takacağınız işlemcinin de PCI-e 4.0 desteği olması gerekiyor. Genişletmek için tıkla... İşlemci 5600. anakart desteklemedigi için gen 3 almalıyım o zaman.
Techmo Kilopat Katılım 27 Aralık 2020 Mesajlar 1.540 Makaleler 3 Çözümler 31 15 Kasım 2023 #4 PcSevdalisiyiz dedi: İşlemci 5600. anakart desteklemedigi için gen 3 almalıyım o zaman. Genişletmek için tıkla... 5600 PCİ-e 4.0 desteğine sahip, Gen4 M.2 SSD kullanacaksınız, alacağınız anakart da buna uygun olması lazım. Artı 0 Eksi
PcSevdalisiyiz dedi: İşlemci 5600. anakart desteklemedigi için gen 3 almalıyım o zaman. Genişletmek için tıkla... 5600 PCİ-e 4.0 desteğine sahip, Gen4 M.2 SSD kullanacaksınız, alacağınız anakart da buna uygun olması lazım.
KS KS P PcSevdalisiyiz Picopat Katılım 15 Ekim 2023 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2023 #5 Techmo dedi: 5600 PCI-e 4.0 desteğine sahip, gen4 M.2 SSD kullanacaksınız, alacağınız anakart da buna uygun olması lazım. Genişletmek için tıkla... En ucuz PCI-e 4.0 anakart hangisi? AM4. Artı 0 Eksi
Techmo dedi: 5600 PCI-e 4.0 desteğine sahip, gen4 M.2 SSD kullanacaksınız, alacağınız anakart da buna uygun olması lazım. Genişletmek için tıkla... En ucuz PCI-e 4.0 anakart hangisi? AM4.
Techmo Kilopat Katılım 27 Aralık 2020 Mesajlar 1.540 Makaleler 3 Çözümler 31 15 Kasım 2023 #6 PcSevdalisiyiz dedi: En ucuz PCI-e 4.0 anakart hangisi? AM4. Genişletmek için tıkla... En ucuz bu model var: Amazon.com.tr Pek araştırmadım, daha uygun var mı bilemiyorum. Artı 0 Eksi
PcSevdalisiyiz dedi: En ucuz PCI-e 4.0 anakart hangisi? AM4. Genişletmek için tıkla... En ucuz bu model var: Amazon.com.tr Pek araştırmadım, daha uygun var mı bilemiyorum.
KS KS P PcSevdalisiyiz Picopat Katılım 15 Ekim 2023 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2023 #7 Techmo dedi: En ucuz bu model var: Amazon.com.tr Pek araştırmadım, daha uygun var mı bilemiyorum. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler dostum) ASRock markasını pek bilmiyorum. İyi bir marka mı? Artı 0 Eksi
Techmo dedi: En ucuz bu model var: Amazon.com.tr Pek araştırmadım, daha uygun var mı bilemiyorum. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler dostum) ASRock markasını pek bilmiyorum. İyi bir marka mı?
Techmo Kilopat Katılım 27 Aralık 2020 Mesajlar 1.540 Makaleler 3 Çözümler 31 15 Kasım 2023 #8 PcSevdalisiyiz dedi: Teşekkürler dostum) ASRock markasını pek bilmiyorum. İyi bir marka mı? Genişletmek için tıkla... Piyasada kendini gösteren bir marka. İstenilen fiyat ve sistem gereksinimlerini karşılıyorsa alınabilir tabii ki. Artı 0 Eksi
PcSevdalisiyiz dedi: Teşekkürler dostum) ASRock markasını pek bilmiyorum. İyi bir marka mı? Genişletmek için tıkla... Piyasada kendini gösteren bir marka. İstenilen fiyat ve sistem gereksinimlerini karşılıyorsa alınabilir tabii ki.
KS KS P PcSevdalisiyiz Picopat Katılım 15 Ekim 2023 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2023 #9 Techmo dedi: Piyasada kendini gösteren bir marka. İstenilen fiyat ve sistem gereksinimlerini karşılıyorsa alınabilir tabii ki. Genişletmek için tıkla... Her şey için çok teşekkür ederim. İyi günler. Artı 0 Eksi
Techmo dedi: Piyasada kendini gösteren bir marka. İstenilen fiyat ve sistem gereksinimlerini karşılıyorsa alınabilir tabii ki. Genişletmek için tıkla... Her şey için çok teşekkür ederim. İyi günler.
Techmo Kilopat Katılım 27 Aralık 2020 Mesajlar 1.540 Makaleler 3 Çözümler 31 15 Kasım 2023 #10 PcSevdalisiyiz dedi: Her şey için çok teşekkür ederim. İyi günler. Genişletmek için tıkla... Rica ederim, iyi günler. Artı 0 Eksi
PcSevdalisiyiz dedi: Her şey için çok teşekkür ederim. İyi günler. Genişletmek için tıkla... Rica ederim, iyi günler.