Lasting Quality from GIGABYTE.GIGABYTE Ultra Durable™ motherboards bring together a unique blend of features and technologies that offer users the absolute ultimate platform fo...
Siteden ZIP'li dosyayı indirip içindeki F51 ile biten dosyayı USB'ye at. Bilgisayarı yeniden başlatıp end tuşuna bas Q flaşı açar ve USB içindeki dosyayı görür ya da gösterip ilerle deyip yüklemeyi yaparsın.
BIOS ekranına giremedim bilgisayarı yeniden başlattım delete sürekli bastım olmadı.
Yeniden başlata Shift basılı tıkladım UEFI denedim gözükmedi başka yolu var mıdır?
Siteden ZIP'li dosyayı indirip içindeki F51 ile biten dosyayı USB'ye at. Bilgisayarı yeniden başlatıp end tuşuna bas Q flaşı açar ve USB içindeki dosyayı görür ya da gösterip ilerle deyip yüklemeyi yaparsın.
Bir yerde eğer 40'dan yukarı ise direkt en son sürüm gibi bir şeyler deniyordu direkt geçmeye o yüzden istemiyorum.
Msinfo32'de böyle bir şey buldum F30 olabilir mi sürümüm?
Sırasıyla F32-F40-F51 yükleyeceksiniz. F40'ın altında açıklama bulunuyor: Note: If you are using Q-Flash Utility to update BIOS, make sure you have updated BIOS to F32 before F40.
Sırasıyla F32-F40-F51 yükleyeceksiniz. F40'ın altında açıklama bulunuyor: Note: If you are using Q-flash Utility to Update BIOS, make sure you have updated BIOS to F32 before F40.
Tamam F32 F40 F51 deniyorum sırası ile.
End tuşuna hızlıca basmayı denedim bas çek yapmayı denedim sürekli basmayı denedim ama açılmadı
Alt kısımdaki yazılar gelince oluyordu.