Gigabyte B450M-H stabil BIOS sürümü önerisi

SpaxusS

Hectopat
Daha fazla  
Gigabyte B450M-H ver 1 anakarta sahibim şu an sürümü F62D.
Hangi sürüme güncellemeliyim? Son çıkan harfli olanlar betamı beta ise F66 daha iyi bir seçenek mi?

Dosya Ekleri

• 1727295927924.png
    1727295927924.png
    146,2 KB · Görüntüleme: 39
  • 1727295944911.png
    1727295944911.png
    2,5 KB · Görüntüleme: 28
- İşlemciniz AMD değilse güncellemenize de gerek yok. Güncellemeler AMD işlemcilerle ilgili.

- AMD ise veya AMD olmasa dahi güncellemek istiyorsanız beta bile olsa güvenle güncelleyebilirsiniz.

- İşlemciniz AMD değilse güncellemenize de gerek yok. Güncellemeler AMD işlemcilerle ilgili.

- AMD ise veya AMD olmasa dahi güncellemek istiyorsanız beta bile olsa güvenle güncelleyebilirsiniz.

Hocam bir saniye doğrusunu unuttum.

B450 soket zaten sadece AMD ile kullanılabiliyor. Neyi kast etmek istediğiniz tam anlaşılmamış.

Hocam bir saniye doğrusunu unuttum.

B450 soket zaten sadece AMD ile kullanılabiliyor. Neyi kast etmek istediğiniz tam anlaşılmamış.
Haklısınız. Benden kaynaklı. Donanım konusunda bilgim sınırlıdır ve bu yüzden olmayacak ihtimalleri de düşünerek yazdığım şeyler olabiliyor.
Kafa karışıklığına sebebiyet verdi isek affola..
İyi geceler.

Haklısınız. Benden kaynaklı. Donanım konusunda bilgim sınırlıdır ve bu yüzden olmayacak ihtimalleri de düşünerek yazdığım şeyler olabiliyor.
Kafa karışıklığına sebebiyet verdi isek affola.
İyi geceler.

Güzel dilinizden ve ülsubunuzdan dolayı size de iyi geceler hocam. Darısı tüm Türkiye'ye :)

Gigabyte B450M-H ver 1 anakarta sahibim şu an sürümü F62D.
Hangi sürüme güncellemeliyim? Son çıkan harfli olanlar betamı beta ise F66 daha iyi bir seçenek mi?

Son sürüm kurun gitsin.

Kafa karışıklığına sebebiyet verdiysek affola...
İyi geceler.
Estağfurullah, belki başka bir şey ifade etmek istediniz diye düşündüm ben de. İyi geceler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı