Arkadaşlar yakın zamanda anakart alacağım.
Gigabyte B450M K almayı düşünüyorum, iyi midir?
Hangi seri Ryzen işlemcileri takabilirim?
2K bütçem var. Daha sağlam bir anakart önerisi var mı?
Arkadaşlar yakın zamanda anakart alacağım.
Gigabyte B450M K almayı düşünüyorum, iyi midir?
Hangi seri Ryzen işlemcileri takabilirim?
2K bütçem var. Daha sağlam bir anakart önerisi var mı?
Gigiabyte almayın aldırmayın. Hala sorunları var. Secure Boot sorunudua var. Alabiliyorsanız Asus Prime B450M-K alın. R5 5600 takabilirsiniz sonra AM4 işlemcilerin hepsini takabilirsiniz.
Premium 50A Power Choke Compared to traditional chokes, ASRock’s premium 50A power chokes effectively make the saturation current up to three times better, thus providing enhanced and improved Vcore voltage to the motherboard. Matte Black PCB A new mysterious matte black and copper color...
Premium 50A Power Choke Compared to traditional chokes, ASRock’s premium 50A power chokes effectively make the saturation current up to three times better, thus providing enhanced and improved Vcore voltage to the motherboard. Matte Black PCB A new mysterious matte black and copper color...
Gigiabyte almayın aldırmayın. Hala sorunları var. Secure Boot sorunudua var. Alabiliyorsanız ASUS Prime B450M K alın. R5 5600 takabilirsiniz sonra AM4 işlemcilerin hepsini takabilirsiniz.
Hocam Ryzen 3 serisinden bir işlemci düşünüyorum RX 580 var 8 GB
Bir de 500W Rampage Power var 80 Plus bronz 16 GB DDR4 RAM ile bir sorun yaşamadan kullanabilir miyim?
Hocam Ryzen 3 serisinden bir işlemci düşünüyorum RX 580 var 8 GB
Bir de 500W Rampage Power var 80 Plus bronz 16 GB DDR4 RAM ile bir sorun yaşamadan kullanabilir miyim?
RX 580 8 GB.
500W Rampage Power 80 Plus bronz.
16 GB DDR4 RAM.
Ryzen 3 veya 5 serisinden bir işlemci ile sorunsuz kullanabilir miyim?