Gigabyte B450M K alınır mı?

Alınmaz.

Konuyu hortlatıyorum ama aynı anakartın B450 modelini aldım. Gerek 4 phase VRM düzeniyle, gerekse olmayan VRM soğutmasıyla, gerekse 1 TL madeni para büyüklüğünde heatsinki ile leş bir overclock stabilitesine sahip, bu anakartında benim aldığım modelden pek bir farkı olduğunu düşünmüyorum.

Konuyu hortlatıyorum ama aynı anakartın B450 modelini aldım. Gerek 4 phase VRM düzeniyle, gerekse olmayan VRM soğutmasıyla, gerekse 1 TL madeni para büyüklüğünde heatsinki ile leş bir overclock stabilitesine sahip, bu anakartında benim aldığım modelden pek bir farkı olduğunu düşünmüyorum.
Dostum B450'si ile B550'si arasında zaten 200 300 tl bir fark var Asrock HDV serilerinin. Adı üstünde giriş seviyesi bir kart hatta tek 4x2 değilde tek 4 işlemci beslemesi var. B serisi eyvallah çarpan kilidi açık ama zaten bu ayarda kartlarda yapacağın en büyük overclock 0.20 0.30 civarında olmalı. (5600ü 5600x ayarında kullanmak için ufak tefek aşırtmalar). Burada bu B550'yi seçmekte ki asıl sebep direk 5000 serisi destekli gelmesi + PCle gen 4.0 bulundurması zaten.

Dostum B450'si ile B550'si arasında zaten 200 300 TL bir fark var ASRock HDV serilerinin. Adı üstünde giriş seviyesi bir kart hatta tek 4x2 değil de tek 4 işlemci beslemesi var. B serisi eyvallah çarpan kilidi açık ama zaten bu ayarda kartlarda yapacağın en büyük overclock 0.20 0.30 civarında olmalı. (5600ü 5600X ayarında kullanmak için ufak tefek aşırtmalar). Burada bu B550'yi seçmekte ki asıl sebep direk 5000 serisi destekli gelmesi + PCI-e gen 4.0 bulundurması zaten.

Bu anakartta 5000 serisi işlemci ile sorun yaşayan kullanıcılar çok fazla, foruma biraz bakarsanız görürsünüz.
Anakart kronik sorunlu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı