B berad90 Decapat Katılım 2 Temmuz 2023 Mesajlar 314 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2024 #1 Arkadaşlar B450 mk Gigabyte anakartim var. SSD'yi cikarmak istiyorum ama vida yok, nasıl çıkartacağım? Plastik gibi bir şey var aslinda. Hafif cek diyorlardi ama ben kirilir diye bir şey yapmadim, bilen var mı?
Arkadaşlar B450 mk Gigabyte anakartim var. SSD'yi cikarmak istiyorum ama vida yok, nasıl çıkartacağım? Plastik gibi bir şey var aslinda. Hafif cek diyorlardi ama ben kirilir diye bir şey yapmadim, bilen var mı?
Retoucher Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Eylül 2013 Mesajlar 1.109 Çözümler 46 8 Mart 2024 #2 Plastiği çekerek çıkartın. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Plastiği çekerek çıkartın. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KS KS B berad90 Decapat Katılım 2 Temmuz 2023 Mesajlar 314 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2024 #3 Retoucher dedi: Plastiği çekerek çıkartın. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hocam teşekkürler 1 saattir ugraşıyordum beynim yetmedi yarın yapacağım teşekkürler yeniden. Artı 0 Eksi
Retoucher dedi: Plastiği çekerek çıkartın. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hocam teşekkürler 1 saattir ugraşıyordum beynim yetmedi yarın yapacağım teşekkürler yeniden.