ardacn60 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ağustos 2019 Mesajlar 1.600 Çözümler 14 Yer Washington D.C. 9 Mayıs 2023 #1 SSD veya HDD modeli Crucial P3 500GB - WD Blue 500GB Arkadaşlar Gigabyte B450M k anakarta sahibim ve M.2 SSD takacağım yerde vida girişi yok siyah bir parça var. Nasıl takmam gerektiğini söyleyebilecek var mı kılavuzunda bir şey bulamadım internette de bir şey bulamadım.
Arkadaşlar Gigabyte B450M k anakarta sahibim ve M.2 SSD takacağım yerde vida girişi yok siyah bir parça var. Nasıl takmam gerektiğini söyleyebilecek var mı kılavuzunda bir şey bulamadım internette de bir şey bulamadım.
Çözüm BerkayZ87 9 Mayıs 2023 O siyah tıpanın kare ucunu yukarı çekiyorsun tıpayı açıyorsun. Sonra SSD'yi montajlayıp tıpayı deliğe geri sokuyorsun ve montaj bitmiş oluyor. Şu parça, yukarı doğru çekince çıkıyor.
O siyah tıpanın kare ucunu yukarı çekiyorsun tıpayı açıyorsun. Sonra SSD'yi montajlayıp tıpayı deliğe geri sokuyorsun ve montaj bitmiş oluyor. Şu parça, yukarı doğru çekince çıkıyor.
BerkayZ87 Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2017 Mesajlar 45.763 Makaleler 115 Çözümler 354 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2023 #2 O siyah tıpanın kare ucunu yukarı çekiyorsun tıpayı açıyorsun. Sonra SSD'yi montajlayıp tıpayı deliğe geri sokuyorsun ve montaj bitmiş oluyor. Şu parça, yukarı doğru çekince çıkıyor. Artı 0 Eksi Çözüm
O siyah tıpanın kare ucunu yukarı çekiyorsun tıpayı açıyorsun. Sonra SSD'yi montajlayıp tıpayı deliğe geri sokuyorsun ve montaj bitmiş oluyor. Şu parça, yukarı doğru çekince çıkıyor.
KS KS ardacn60 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ağustos 2019 Mesajlar 1.600 Çözümler 14 Yer Washington D.C. 9 Mayıs 2023 #3 BerkayZ87 dedi: O siyah tıpanın kare ucunu yukarı çekiyorsun tıpayı açıyorsun. Sonra SSD'yi montajlayıp tıpayı deliğe geri sokuyorsun ve montaj bitmiş oluyor. Eki Görüntüle 1772409 Şu parça, yukarı doğru çekince çıkıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam teşekkürler bunun hakkında pek bir şey bulamamıştım. Artı 0 Eksi
BerkayZ87 dedi: O siyah tıpanın kare ucunu yukarı çekiyorsun tıpayı açıyorsun. Sonra SSD'yi montajlayıp tıpayı deliğe geri sokuyorsun ve montaj bitmiş oluyor. Eki Görüntüle 1772409 Şu parça, yukarı doğru çekince çıkıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam teşekkürler bunun hakkında pek bir şey bulamamıştım.