Gigabyte B450M K sisteme ikinci SSD nasıl takılır?

haxron

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, bilgisayarımda 500 GB’lik bir SSD var. Ben sistemime 500 GB veya 1 TB’lık ekstra bir SSD takmak istiyorum. Anakart modelim Gigabyte B450M K. Donanım hakkında fazla bir bilgim yok, biraz araştırdığımda M.2 SSD gibi şeyler olduğunu gördüm. Hangi SSD’yi takabilirim, SSD önerebilir misiniz? Şimdiden teşekkürler.

Merhaba arkadaşlar, bilgisayarımda 500 GB’lik bir SSD var. Ben sistemime 500 GB veya 1 TB’lık ekstra bir SSD takmak istiyorum. Anakart modelim Gigabyte B450M K. Donanım hakkında fazla bir bilgim yok, biraz araştırdığımda M.2 SSD gibi şeyler olduğunu gördüm. Hangi SSD’yi takabilirim, SSD önerebilir misiniz? Şimdiden teşekkürler.
Anakartınızda bir tane m.2 slotu var. 1TB SSD almanızı öneririm.

Anakartınızda bir tane M.2 slotu var 1TB SSD almanızı öneririm.

Şu anda Goodram PX500 512 GB'lik SSD'im var sanırım M.2 SSD bu. O yüzden benim M.2 olmayan bir SSD almam gerekiyor. 1 TB'lık almayı düşünüyorum marka model öneriniz var mı? Bir de M.2 olmayan SSD ile herhangi bir problem yaşar mıyım?

Merhaba arkadaşlar, bilgisayarımda 500 GB'lik bir SSD var. Ben sistemime 500 GB veya 1 TB'lık ekstra bir SSD takmak istiyorum. Anakart modelim Gigabyte B450M K. Donanım hakkında fazla bir bilgim yok, biraz araştırdığımda M.2 SSD gibi şeyler olduğunu gördüm. Hangi SSD'yi takabilirim, SSD önerebilir misiniz? Şimdiden teşekkürler.

Tek M.2 var SATA takcan.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı