Gigabyte B450M-K ve R5 5600 sorunsuz çalışır mı?

yigitozdks

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar şu sistemin sadece ekran kartını Gigabyte Gaming 3060 Ti yapıp almayı düşünüyorum fakat anakarttan anlamıyorum. Gigabyte B450M k modeli R5 5600 ile sorunsuz çalışır mı acaba? Yeterli olur mu?
Birkaç yerde ısınma ile ilgili bir şeyler okudum ama pek anlamadım.

Max 19k olan hazır sistem önerilerinizi de alabilirim.

3060'lı fiyat performans bir sistem de olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Anakart işlemci uyumluluğu hakkında benimde kafam karıştı. Bazıları çalışması için manuel olarak BIOS güncellemesi yapılması gerektiğini söylüyor. Parçalar geldiğinde göreceğim.

Ben de bu sistemle çok benzer bir sistem topladım. Parçalarını bugün sipariş verdim. Tam olarak 15438 TL tuttu. Özellikleri şu şekilde:
  1. Ekran Kartı: Sapphire Pulse Radeon RX 6700 (Bu ekran kartı RTX 3060'dan daha güçlü bir karttır. RTX 3060 Ti'dan bir tık daha zayıftır.)​
  2. İşlemci: AMD Ryzen 5 5600​
  3. Anakart: Gigabyte B450M K​
  4. Bellek: GSKILL 16GB (2x8GB) RipjawsV Siyah DDR4 3200MHz CL16 1.35V Dual Kit​
  5. Sabit Disk: Kingston NV2 SSD (1 TB)​
  6. Kasa: Xigmatek Grip 600W​
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
Anakart işlemci uyumluluğu hakkında benim de kafam karıştı. Bazıları çalışması için manuel olarak BIOS güncellemesi yapılması gerektiğini söylüyor. Parçalar geldiğinde göreceğim.

Ben de bu sistemle çok benzer bir sistem topladım. Parçalarını bugün sipariş verdim. Tam olarak 15438 TL tuttu. Özellikleri şu şekilde:
  1. ekran kartı: Sapphire Pulse Radeon RX 6700 (bu ekran kartı RTX 3060'dan daha güçlü bir karttır. RTX 3060 Ti'dan bir tık daha zayıftır.)​
  2. işlemci: AMD Ryzen 5 5600​
  3. anakart: Gigabyte B450M K​
  4. bellek: G.Skill 16 GB (2x8GB) Ripjaws V siyah DDR4 3200MHz CL16 1.35v Dual kit​
  5. sabit disk: Kingston NV2 SSD (1 TB)​
  6. kasa: Xigmatek Grip 600W​
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu sistemi halen kullanıyor musun?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı