Gigabyte B450M-K vs MSI B450M-A Pro Max vs Colorful Battle-AX B550M

253662

Hectopat

3 anakart arasında hangisini tercih etmeliyim?

Gigabyte B450M K olan 1839 TL.
MSI B450M-A Pro Max olan 1799 TL (kupon ile 111 TL indirim oluyor).
Colorful Battle-AX B550m-hd pro v14 1949 TL (kupon ile 111 tl indirim oluyor.)

İşlemci R9 3900X.

Son düzenleme:
İkisininde arasında fark yok gibi bir şey, marka değişiyor sadece. Boş yere para vermenize gerek yok.
Güzel kardeşim ben bilgisayar programcısıyım üniversiteden mezun oldum.
Ben de o kadarını biliyorum da aralarında ki fark ne onu merak ettiğim için oluşturdum bu konuyu.
Öyle düşünmeden pek fark yok gibi diyerek bir ürün almak için değil.

Şu üründe varmış tercih edilir mi ki?

Bu markadan uzak durum. Arktek, Colorful, gibi markalara bakmayın. Sağlam güncelleme almıyorlar, eski görünüm BIOS (mouse kontrolü olmayan) ile geliyorlar. Ve çok da sağlam değilller. En azından marka temelleri yok.

Güzel kardeşim ben bilgisayar programcısıyım üniversiteden mezun oldum.
Ben de o kadarını biliyorum da aralarında ki fark ne onu merak ettiğim için oluşturdum bu konuyu.
Öyle düşünmeden pek fark yok gibi diyerek bir ürün almak için değil.
Aralarınde ki fark gigabyte olanda 4+4 cpu güç beslemesi bulunuyor. Ne kadar lazım size bağlı. Sonrasında vrm yapısı bir tık daha iyi gigabyte ta. Genel olarak fark belirtmememin nedeni karttaki portlar resmen birebir aynı fark hissetmezsiniz anlamında dedim.

Colorful sağlam temelli bir marka.
Bende çok duydum ama ekran kartı tarafında öne çıkıyor. Anakartında bir kere sıkıntı yaşadığımız oldu bios güncellemesi sırasında. Pek deneme şansım olmadı ama çok sıcak bakmıyorum. Gigabyte, asus, msi varken alınması bana göre mantıklı değil. (Forumlarda da zamanında pek sevildiğini söyleyemem colorfull markasının ama şu anki durumunu pek bilmiyorum. Ben yine de alınmaması taraftarıyım.)

İşlemciniz 3900x miş. Kusura bakmayın bir an görmedim gigabyte olanı alın.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı