MashroomWar Hectopat Katılım 11 Ekim 2020 Mesajlar 418 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Kasım 2020 #11 RPM dedi: Dürüst konuşacağım. James Donkey SSD dandik. Gameopwer PSU berbat. Gamepower kasanın malzeme kalitesi kötü. RAM'lerin gecikme (CL) değeri aşırı yüksek. Genişletmek için tıkla... RAM'i değiştireceğim zaten CL16 yapacağım seneye ama.
RPM dedi: Dürüst konuşacağım. James Donkey SSD dandik. Gameopwer PSU berbat. Gamepower kasanın malzeme kalitesi kötü. RAM'lerin gecikme (CL) değeri aşırı yüksek. Genişletmek için tıkla... RAM'i değiştireceğim zaten CL16 yapacağım seneye ama.
Taptic Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Aralık 2016 Mesajlar 11.844 Makaleler 6 Çözümler 137 14 Kasım 2020 #12 Anakart PCI-e desteği konusunda size limit uygulamıyor. Kasaya uyduktan sonra 5 fanlı takın, umursamaz.
Anakart PCI-e desteği konusunda size limit uygulamıyor. Kasaya uyduktan sonra 5 fanlı takın, umursamaz.
JohnConstantine Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Kasım 2016 Mesajlar 3.920 Makaleler 3 Çözümler 46 Yer Jerusalem 14 Kasım 2020 #13 MashroomWar dedi: Bilgisayarı 4053TLYE aldım kazık yememişim değil mi? Genişletmek için tıkla... Eğer yakın bir tarihte 2. el olarak aldıysanız fiyat konusunda pek de kazıklanmış sayılmazsınız. Ama parçaların kalitesi pek de iyi değil.
MashroomWar dedi: Bilgisayarı 4053TLYE aldım kazık yememişim değil mi? Genişletmek için tıkla... Eğer yakın bir tarihte 2. el olarak aldıysanız fiyat konusunda pek de kazıklanmış sayılmazsınız. Ama parçaların kalitesi pek de iyi değil.
MashroomWar Hectopat Katılım 11 Ekim 2020 Mesajlar 418 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Kasım 2020 #14 Taptic dedi: Anakart PCI-e desteği konusunda size limit uygulamıyor. Kasaya uyduktan sonra 5 fanlı takın, umursamaz. Genişletmek için tıkla... Yani 1 yıl sonra hangi parçaları değiştireyim Benim düşündüklerim RAM ve ekran kartı. JohnConstantine dedi: Eğer yakın bir tarihte 2. el olarak aldıysanız fiyat konusunda pek de kazıklanmış sayılmazsınız. Ama parçaların kalitesi pek de iyi değil. Genişletmek için tıkla... incehesaptan 0 aldım hangi parçalar kötü?
Taptic dedi: Anakart PCI-e desteği konusunda size limit uygulamıyor. Kasaya uyduktan sonra 5 fanlı takın, umursamaz. Genişletmek için tıkla... Yani 1 yıl sonra hangi parçaları değiştireyim Benim düşündüklerim RAM ve ekran kartı. JohnConstantine dedi: Eğer yakın bir tarihte 2. el olarak aldıysanız fiyat konusunda pek de kazıklanmış sayılmazsınız. Ama parçaların kalitesi pek de iyi değil. Genişletmek için tıkla... incehesaptan 0 aldım hangi parçalar kötü?
CptnAktas Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ağustos 2019 Mesajlar 1.267 Makaleler 2 Çözümler 2 Yer Malatya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 14 Kasım 2020 #15 JohnConstantine dedi: Eğer yakın bir tarihte 2. el olarak aldıysanız fiyat konusunda pek de kazıklanmış sayılmazsınız. Ama parçaların kalitesi pek de iyi değil. Genişletmek için tıkla... Kanka konu dışı ama bir şey sorucam bilgisayarından memnun musun? Ryzen 3 3100 ve RX 570 uyumundan.
JohnConstantine dedi: Eğer yakın bir tarihte 2. el olarak aldıysanız fiyat konusunda pek de kazıklanmış sayılmazsınız. Ama parçaların kalitesi pek de iyi değil. Genişletmek için tıkla... Kanka konu dışı ama bir şey sorucam bilgisayarından memnun musun? Ryzen 3 3100 ve RX 570 uyumundan.
MashroomWar Hectopat Katılım 11 Ekim 2020 Mesajlar 418 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Kasım 2020 #16 CptnAktas dedi: Kanka konu dışı ama bir şey sorucam bilgisayarından memnun musun? Ryzen 3 3100 ve RX 570 uyumundan. Genişletmek için tıkla... sadece biraz fazla ses çıkarıyor o kadar ryzen 5 2600 bu arada
CptnAktas dedi: Kanka konu dışı ama bir şey sorucam bilgisayarından memnun musun? Ryzen 3 3100 ve RX 570 uyumundan. Genişletmek için tıkla... sadece biraz fazla ses çıkarıyor o kadar ryzen 5 2600 bu arada
RPM Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Ağustos 2020 Mesajlar 11.549 Makaleler 6 Çözümler 32 Yer Bursa 14 Kasım 2020 #17 @mortalxx mesaja gülmüşsün ama James Donkey falan savunmayacaksın değil mi?
mortalxx Centipat Katılım 16 Mayıs 2020 Mesajlar 483 14 Kasım 2020 #18 RPM dedi: @mortalxx mesaja gülmüşsün ama James Donkey falan savunmayacaksın değil mi? Genişletmek için tıkla... Asla dediklerine katılıyorum kesinlikle açıkca takır takır söylemişsin ya ona güldüm .
RPM dedi: @mortalxx mesaja gülmüşsün ama James Donkey falan savunmayacaksın değil mi? Genişletmek için tıkla... Asla dediklerine katılıyorum kesinlikle açıkca takır takır söylemişsin ya ona güldüm .
herrschneider Hectopat Katılım 3 Kasım 2020 Mesajlar 129 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Kasım 2020 #19 Neden takılmasın ki? Günümüz piyasasının altına almışsınız.
RPM Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Ağustos 2020 Mesajlar 11.549 Makaleler 6 Çözümler 32 Yer Bursa 14 Kasım 2020 #20 mortalxx dedi: Asla dediklerine katılıyorum kesinlikle açıkca takır takır söylemişsin ya ona güldüm . Genişletmek için tıkla... Mecbur kaldım .
mortalxx dedi: Asla dediklerine katılıyorum kesinlikle açıkca takır takır söylemişsin ya ona güldüm . Genişletmek için tıkla... Mecbur kaldım .