Gigabyte B450M S2H 3200 OC çalışmıyor

Punkred

Yoctopat
Daha fazla  
Merhaba, iki yıl önce topladığım sistemimi parça parça satışa koydum ve Gigabyte B450M işlemcimi geçtiğimiz günlerde sattım. Alan arkadaş bugün sistemini toplamış ama çalıştıramamış. Benim sistemimde R5 3500X işlemci 3000 MHz'lik RAM vardı ve BIOS en gücel sürümdeydi. Alan arkadaş R5 3600 işlemci ve 3200 MHz'lik RAM takmış fakat sistem siyah ekran veriyor. Taktığı bileşenlerin hepsi sağlam ve çalışır durumda deneme amaçlı 3100 seri işlemci de takmış fakat yine siyah ekran almış. Aklıma gelen en mantınklı senaryo anakartın başlatma ayarlarını ve değerlerini kaydetmesi ve değişen işlemci ve RAM'lerin frekansının değişmesi sonucu başlatma sorunu yaşaması. Yardımcı olursanız sevinirim.

BIOS sıfırlamayı denemiş mi?
Söyledim eski nesil bir işlemci takıp bios sürümünü değişmeyi düşünüyorlar yarın. tekrar ileteceğim teşekkür ederim

Alan arkadaş sazan avı yapıyor olabilir mi?
Sanmıyorum ürünlerin herbirini test edip kayıt altına aldığım için benimde alıcının da gönlü rahat ve hiçbir ithamda bulunmadı. Sorunu kendi çözmeye çalışıyor olmazsa da yapacak birşey yok diyor. Ben satıcı olsam da artık kullanmadığım için sistemimi parçalayıp sattım ve kendimi alıcı yerine koyduğum için içime dert oldu yardımcı olmak istiyorum ve yardım arıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…