Gigabyte B450M S2H alınır mı?

Standart bir kullanıcıysan alabilirsin. Ben kendim kullanıyorum, ne bir eksikliğini, ne de fazlalığını hissediyorum. Fiyatına göre güzel üründür.

S2H’yi 3600 ile kullanırsanız iyi OC yaparsınız zaten sıvı soğutma ile. Herkesin bütçesi fazla değil evet, bütçesi az olan düşük seviye anakart ile düşük seviye işlemci alır. Benim demeye çalıştığım bu anakartı Ryzen 3600 ile kullansanız OC yaparsınız rahat rahat. Ama 3700X, 3800X alan adamın bütçesi çoktur zaten yüksek seviye anakart alır. Genel olarak X570 alınır hatta. Öneriye gelirsek 3600 veya 3600X alıyorsanız bütçe yetiyorsa B450 Tomahawk Max, B450 Gaming Plus Max, B450-A Pro Max. Bunlara bütçe yetmiyorsa B450M S2H.

Hocam ben ATX almayı düşünüyorum anakartı. bu iyi midir? Yaklaşık 700-800 lira civarı bir anakart bakıyorum. Hız aşırmalı kullanırım ben yeni sistemde de. Sıkıntı çıkarır mı bu kart?

B450 anakart düşünüyorsanız b450 seviyesinde en iyi fiyat performana anakartları:
B450m mortar
B450 tomahawk
B450m gaming plus

Bu anakartlar 650-750 civarı bulunuyor. 2 ay önce testleri inceleyip mortar aldım ben ve ryzen 5 2600 ile 16gb gskill flare x 3200 mhz sorunsuz ve ısınmadan kullanıyorum.

Alınmaz. BIOS’u dehşet verici derecede kötü bir overclock uğraşayım dedim BIOS'ta ayarını bulana kadar canım çıktı. Eğer bütçeniz cidden yoksa alabilirsiniz tabii ama az da olda arttırma şansınız yoksa bulaşmayın. Ben satıp kurtuldum 1 hafta önce.

@Tarikme Artık 800-900 bandında satılıyor bu ürünler hiçbir yerde bulamadım 650-700'e

Evet 2 ay öncesine göre ciddi artmış fiyatlar. İşlemci fiyatları ise düşmüş amd için. Msi da şuan geri ödeme kampanyaları var. Anakartta ucuza kaçmayın. S2h iş görür ama 3. Nesi ryzen alacaksanız bence bunu almayın
bioatan değilde Msi app managerdan game boost yada ryzen master ile overclock yapabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…