Gigabyte B450M-S2H anakart ile gelen uygulama kayboldu

Mainstein

Megapat
Makaleler
2
Daha fazla  
Bende başlıkta yazan anakart bulunuyor. Bilgisayarı ilk kurduğumdan beridir olan bir uygulama vardı adı Gigabyte HD Audio tarzı bir uygulama. Bu uygulama kulaklık vb. aygıt taktığımda otamatik açılıp ayar, ses kanalı ayarlama, görevlendirme gibi şeyler yapmamı sağlıyordu. Dün oyun oynadıktan sonra Stremio(Dizi-Film izleme programı) indirdim. Bunu yaptıktan sonra virüs taraması yaptım birkaç dosya karantinaya aldındıktan sonra benim bu uygulama sağ altta yok oldu. Bugün yeniden bilgisayarı açtığımda ses tamamiyle çalışmıyordu, Gigabyte'ın sitesinden driver kurduğumda ses geri geldi ama uygulama geri gelmedi. Uygulama çok kullanışlıydı internete yazdığımda çıkmıyor. Bu uygulamanın tam adını bilen ve nereden geri indirebileceğimi bilen var mı?

Düzenleme: Windows Update aracını denedim driverlar güncel mesajı çıkıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Konu ile alakasız ama neden neden ekran kartınız yok? Bir şey mi oldu?
Oyun oynamadığım için iGPU yetiyor, ayrıca onu "Boşuna bakma ekran kartı kullanmıyorum" yazmamın sebebi sürekli ekran kartın nedir diye sormaları.

Exe dosyasına tıkladığımda ise 2.resimdeki çıkıyor

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    48,8 KB · Görüntüleme: 63
  • Ekran Alıntısıaa.PNG
    Ekran Alıntısıaa.PNG
    6,2 KB · Görüntüleme: 85
O programı kurulumdan sonra kendi başlatması gerekiyor, siz açamazsınız siz setup programı ile başlatın, eğer hala olmuyor ise iki sürücüyü indirin eski sürücüyü güvenli mod ile Aygıt yöneticisi altından sürücüsü ile birlikte kaldırın tekrar deneyin.

O programı kurulumdan sonra kendi başlatması gerekiyor, siz açamazsınız siz setup programı ile başlatın, eğer hala olmuyor ise iki sürücüyü indirin eski sürücüyü güvenli mod ile Aygıt yöneticisi altından sürücüsü ile birlikte kaldırın tekrar deneyin.

İki sürücüyüde indirdiğimde ses hiç çalışmıyor sonrasında windows update baktığımda 3 realtek güncellemesi indiriyor. Sonrasında ise ses geliyor yani bütün driverları denedim :(

Söylediğiniz yerdeki dosyadan setupi calistirarak kurdum ve uygulama geri geldi sonunda

Çok teşekkür ederim yardım için

Düzenleme : Uygulama geri geldi gelmesine ama bu seferde uygulamadaki ses testi kısmı hariç hiç bir yerden ses çıkmıyor windows update'den realtek güncellemesi yaptım şimdi uygulama gene gitti ama sesler geri geldi -_- Yıldım

Dosya Ekleri

• 15757143877509170088514989197055.jpg
    15757143877509170088514989197055.jpg
    674,5 KB · Görüntüleme: 62
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı