Gigabyte B450M S2H anakarta SanDisk SSD takılır mı?

davutalagoz

Femtopat
Öncelikle merhaba arkadaşlar. Kısa keseceğim: Bu anakarta:

Bu SSD'yi takabilir miyim? Veya bu SSD'yi seçmek mantıklı bir hamle olur mu?

Şimdiden teşekkürler.

Sata girişli bir SSD takabilirsiniz. HDD'den SSD'ye geçmek bilgisayar kullanım hayatımda yaşadığım en büyük farklardan biriydi. Kesinlikle tavsiye ederim.
Yalnız SanDisk SSD iyi midir, sorunlu mudur bilmiyorum bunu mutlaka araştırın.

Bu SSD kronik sorunluydu. Bu modeli alabilirsiniz;

O modeli çok fazla önermem, 40 lira farka bu daha iyi olacaktır.

O modeli çok fazla önermem, 40 lira farka bu daha iyi olacaktır.

Tabi belirttiğiniz modelde gayet alınabilir. Fakat belirttiğim modeli önermeme sebebinizide açıklarsanız sevinirim.

Tabi belirttiğiniz model de gayet alınabilir. Fakat belirttiğim modeli önermeme sebebinizi de açıklarsanız sevinirim.
Kioxia markası aslında Toshiba, direk rebrand denebilir, zaten halihazırda üst kuruluşu Toshiba, ve Toshiba marka SSD'lerle alakalı zamanında yığınla sorun duymuştum. Sandisk SSD Plus ve Adata SU630 ile aynı yerde görülüyordu ki SU630 düpedüz sorunlu bir model. WD Green'in de bunlar gibi DRAM çipi yok, ancak DRAM'siz SSD'lerdeki en sorunsuzlardan. Kendim de alırken 240'lığını tercih etmiştim halen kullanıyorum. Kioxia adı altında düzeltmiş de olabilirler tabii ki ancak 40 lira için değmez bence. WD Green ya da @Batu Z hocamın önerdiği Hyperx Fury tercih edilmeli.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı