Gigabyte B450M S2H anakartta Type-C girişi var mı?

emin.0016

Hectopat
Daha fazla  
Fotoğraf paylaştığım kısım Type-C kasadan anakarta bağlamam gerekiyor ama girişi bulamadım. Type-C kullanamıyorum. B450M S2H Gigabyte anakartım bunu nereye takmam gerekiyor?

Dosya Ekleri

• IMG-20230604-WA0000.jpg
    42,9 KB · Görüntüleme: 80
Son düzenleyen: Moderatör:
Bilmiyorum hocam orasını ama vardır illaki USB'yi Type-C'ye dönüştüren. O anakarta sahiptim şu an da farklı Gigabyte B450 kullanıyorum ikisinde de yok. B450'lerin çoğunda yok.

B550 ile değiştireceğim onlarda var ama o zamana kadar kullanmam gerekiyor dönüştürücüyü nerede bulabilirim.

Bence gerek yok B550'ye. Gerçekten ihtiyacınız varsa geçin çünkü artık AM4 öldü.

Herkes şart dediği için geçiyorum parça değiştirmicem gerek yok mu geçmeye ve yoksa da dönüştürücü bulmam lazım acilen yardımcı olabilecek var mı @messinicocugu

Herkes şart dediği için geçiyorum parça değiştirmicem gerek yok mu geçmeye ve yoksa da dönüştürücü bulmam lazım acilen yardımcı olabilecek var mı @messinicocugu
Dönüştürücü için konu açın. Bence geçmeye gerek yok. Anakart değişince tüm bilgisayar değişmiyor. A320'den B450'ye geçtim hissetmedim bile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…