Su an Gigabyte B450M S2H anakart ve MSI R570 4 GB ekran kartı var. Görüntüyü ekran kartından sıkıntısız bir şekilde alıyorum ama anakarttan görüntü alamıyorum. 1 aylık sistem daha. Ekran kartını cıkarıp denedim yine aynı sorun.
Anakartımdan VGA ile görüntü alabiliyorum ancak ekran kartımı takıp görüntüyü tekrar anakartdan almak istediğimde görüntü gelmiyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim?
Su an Gigabyte B450M S2H anakart ve MSI R570 4 GB ekran kartı var. Görüntüyü ekran kartından sıkıntısız bir şekilde alıyorum ama anakarttan görüntü alamıyorum. 1 aylık sistem daha. Ekran kartını cıkarıp denedim yine aynı sorun.
Anakartınız AMD işlemcilere destek veriyor. Eğer apu bir işlemci kullanmıyorsanız. Apu dışındaki amd işlemcilerde dahili grafik işlemcisi bulunmadığından görüntü almanız teknik açıdan mümkün değildir.