mmelihfrt Kilopat Katılım 23 Nisan 2015 Mesajlar 36 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2021 #1 Gigabyte B450M S2H anakartım var, kasada sadece egzoz fan var. 3'lü RGB fan seti almak istiyorum fakat anakartımda 4 pinlik bir giriş var (LED_CPU yazıyor sanırım) baktığım çoğaltıcıların girişi 3 pin. Bu işlerden anlamıyorum, yardımcı olacak var mı? Dark Twister 3x12cm Adreslenebilir ARGB LED'li Kasa Fanı + 6 Fan Destekli ARGB Fan Çoklayıcı + Uzaktan Kumandalı Kasa Fanı Seti (DKCKARGB04) | Teknobiyotik bunu almayı düşünüyordum.
Gigabyte B450M S2H anakartım var, kasada sadece egzoz fan var. 3'lü RGB fan seti almak istiyorum fakat anakartımda 4 pinlik bir giriş var (LED_CPU yazıyor sanırım) baktığım çoğaltıcıların girişi 3 pin. Bu işlerden anlamıyorum, yardımcı olacak var mı? Dark Twister 3x12cm Adreslenebilir ARGB LED'li Kasa Fanı + 6 Fan Destekli ARGB Fan Çoklayıcı + Uzaktan Kumandalı Kasa Fanı Seti (DKCKARGB04) | Teknobiyotik bunu almayı düşünüyordum.
onur erol duman Hectopat Katılım 7 Mayıs 2020 Mesajlar 147 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2021 #2 Anakartta 3 pin adreslenebilir giriş bulunmuyor ayrıca fan kontrolcüsü almanız gerekiyor. Konudan bağımsız teknobiyotik.comdan uzak durun kendileriyle mahkemelik oldum ürün iade değişiminde büyük sıkıntı yaratıyorlar
Anakartta 3 pin adreslenebilir giriş bulunmuyor ayrıca fan kontrolcüsü almanız gerekiyor. Konudan bağımsız teknobiyotik.comdan uzak durun kendileriyle mahkemelik oldum ürün iade değişiminde büyük sıkıntı yaratıyorlar
ItsAllGoodman Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 22.143 Makaleler 3 Çözümler 194 18 Mart 2021 #3 Hocam, bu kiti alacağınıza Sickle Flow'un 3'lü kitini alın. Hem çok çok daha kaliteli, hem de teknik değerleri çok güzel.
Hocam, bu kiti alacağınıza Sickle Flow'un 3'lü kitini alın. Hem çok çok daha kaliteli, hem de teknik değerleri çok güzel.
onur erol duman Hectopat Katılım 7 Mayıs 2020 Mesajlar 147 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2021 #4 Sonradan gördüm attığınız linkte çoklayıcı mevcut ayrıca almanıza gerek yok ItsAllGoodman dedi: Hocam, bu kiti alacağınıza sickle Flow'un 3'lü kitini alın. Hem çok çok daha kaliteli, hem de teknik değerleri çok güzel. Genişletmek için tıkla... Ben sickle Flow aldım İtopya'dan 3 lüsü 270'e tavsiye ederim.
Sonradan gördüm attığınız linkte çoklayıcı mevcut ayrıca almanıza gerek yok ItsAllGoodman dedi: Hocam, bu kiti alacağınıza sickle Flow'un 3'lü kitini alın. Hem çok çok daha kaliteli, hem de teknik değerleri çok güzel. Genişletmek için tıkla... Ben sickle Flow aldım İtopya'dan 3 lüsü 270'e tavsiye ederim.
Yener K. Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 11 Mart 2020 Mesajlar 67.288 Makaleler 4 Çözümler 2.842 Yer Kocaeli Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: MSI Z590 Carbon Wi-Fi İşlemci: İ5 11600K Ekran Kartı: Gigabyte Auros RTX 2070 Super RAM: 2X16GB 3600 MHz Patriot Viper Blackout SSD: 2X1 TB Samsung 970 EVO Plus PSU: NZXT C750 Gold Modüler Cinsiyet Erkek 18 Mart 2021 #5 Hocam, anakartta ARGB yok. RGB var ve 7 renk destekliyor. Kontrolcü ile satılanlar var. Onlara bakabilirsiniz.
Hocam, anakartta ARGB yok. RGB var ve 7 renk destekliyor. Kontrolcü ile satılanlar var. Onlara bakabilirsiniz.
Ersin Erkal Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Ağustos 2016 Mesajlar 2.331 Çözümler 18 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2021 #6 Sickle Flow 3 fanları yüksek statik basınçlı, sesli fanlar kasa fanı olarak daha sessiz bir kit daha yararlı olur.
Sickle Flow 3 fanları yüksek statik basınçlı, sesli fanlar kasa fanı olarak daha sessiz bir kit daha yararlı olur.
mmelihfrt Kilopat Katılım 23 Nisan 2015 Mesajlar 36 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2021 #7 onur erol duman dedi: Sonradan gördüm attığınız linkte çoklayıcı mevcut ayrıca almanıza gerek yok Ben sickle Flow aldım İtopya'dan 3 lüsü 270'e tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... dostum benim anlayamadığım bu çoklayıcıyı tam olarak nereye takacağım orasını anlayamadım açıkçası
onur erol duman dedi: Sonradan gördüm attığınız linkte çoklayıcı mevcut ayrıca almanıza gerek yok Ben sickle Flow aldım İtopya'dan 3 lüsü 270'e tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... dostum benim anlayamadığım bu çoklayıcıyı tam olarak nereye takacağım orasını anlayamadım açıkçası
Eren1661 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Aralık 2018 Mesajlar 2.822 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2021 #8 mmelihfrt dedi: Dostum benim anlayamadığım bu çoklayıcıyı tam olarak nereye takacağım orasını anlayamadım açıkçası Genişletmek için tıkla... Çoklayıcıya sadece SATA Power veya Molex takman yeterli hangisi ile güç alıyorsa artık.
mmelihfrt dedi: Dostum benim anlayamadığım bu çoklayıcıyı tam olarak nereye takacağım orasını anlayamadım açıkçası Genişletmek için tıkla... Çoklayıcıya sadece SATA Power veya Molex takman yeterli hangisi ile güç alıyorsa artık.
onur erol duman Hectopat Katılım 7 Mayıs 2020 Mesajlar 147 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2021 #9 mmelihfrt dedi: Dostum benim anlayamadığım bu çoklayıcıyı tam olarak nereye takacağım orasını anlayamadım açıkçası. Genişletmek için tıkla... Şimdi fanların pwn çıkışlarını anakarta 3 pin ARGB çıkışlarını kontrolcüye kontrolcüyüde Molex'le PSU'ya bağlayacaksın.
mmelihfrt dedi: Dostum benim anlayamadığım bu çoklayıcıyı tam olarak nereye takacağım orasını anlayamadım açıkçası. Genişletmek için tıkla... Şimdi fanların pwn çıkışlarını anakarta 3 pin ARGB çıkışlarını kontrolcüye kontrolcüyüde Molex'le PSU'ya bağlayacaksın.
mmelihfrt Kilopat Katılım 23 Nisan 2015 Mesajlar 36 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mart 2021 #10 Ersin Erkal dedi: Sickle Flow 3 fanları yüksek statik basınçlı, sesli fanlar kasa fanı olarak daha sessiz bir kit daha yararlı olur. Genişletmek için tıkla... Dediğiniz fan setini indirimde gördüm fakat bu anakart ile uyumlu mu onun kontrolcüsü
Ersin Erkal dedi: Sickle Flow 3 fanları yüksek statik basınçlı, sesli fanlar kasa fanı olarak daha sessiz bir kit daha yararlı olur. Genişletmek için tıkla... Dediğiniz fan setini indirimde gördüm fakat bu anakart ile uyumlu mu onun kontrolcüsü