Çözüldü Gigabyte B450M S2H BIOS güncelleme sırası var mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Bk99

Hectopat
Merhaba, B450M S2H anakart üzerine sistem kurdum. Şu an BIOS F50 sürüm var. Gigabyte'ın sitesinde son sürüm olarak F60C sürümü var. Şimdi ben önce F51E, F51, F60C şeklinde ayrı ayrı sıra ile mi güncellemeliyim? Yoksa direk F60C sürümünü yüklesem olur mu?
Bir de F60C beta sürümmüş sanırım. Bu sürüme güncellemeli miyim? Bir sıkıntı çıkar mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Anakartınızın sitesinde F50'nin üzerine güncelleme için ekstra bir şart belirtilmemiş. Direkt olarak F60c'ye güncelleyebilirsiniz. Beta sürüm değil.

1605364001518.png

Anakartınızın sitesinde F50'nin üzerine güncelleme için ekstra bir şart belirtilmemiş. Direkt olarak F60c'ye güncelleyebilirsiniz. Beta sürüm değil.

1605364001518.png

Çözüm
F60C'de sorun yaşayanlar var. Ayrıca sırayla yapman daha doğru olur.
Ne sorunu yaşamışlar?
Merhaba, B450M S2H anakart üzerine sistem kurdum. Şu an BIOS F50 sürüm var. Gigabyte'ın sitesinde son sürüm olarak F60C sürümü var. Şimdi ben önce F51E, F51, F60C şeklinde ayrı ayrı sıra ile mi güncellemeliyim? Yoksa direk F60C sürümünü yüklesem olur mu?
Bir de F60C beta sürümmüş sanırım. Bu sürüme güncellemeli miyim? Bir sıkıntı çıkar mı?
f60c sürümüne güncellediniz mi memnun musunuz?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı