Umutcengiz35 Hectopat Katılım 5 Ocak 2017 Mesajlar 505 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Kasım 2019 #1 Arkadaşlar bir yerde duymuştum emin değilim, her birini sırayla indirip kurmamız mı gerekiyor yoksa son çıkan ile direkt halledebilir miyiz? B450M S2H (rev. 1.x) Support | Motherboard - GIGABYTE Global Lasting Quality from GIGABYTE.GIGABYTE Ultra Durable™ motherboards bring together a unique blend of features and technologies that offer users the absolute ... www.gigabyte.com
Arkadaşlar bir yerde duymuştum emin değilim, her birini sırayla indirip kurmamız mı gerekiyor yoksa son çıkan ile direkt halledebilir miyiz? B450M S2H (rev. 1.x) Support | Motherboard - GIGABYTE Global Lasting Quality from GIGABYTE.GIGABYTE Ultra Durable™ motherboards bring together a unique blend of features and technologies that offer users the absolute ... www.gigabyte.com
Çözüm Asım Demir 22 Kasım 2019 Sırasıyla kurulması gerekenlerin altında not düşülüyor. Şu an en son sürüm olan F50a sürümünde böyle bir not düşülmemiş. Doğrudan kurabilirsiniz.
Sırasıyla kurulması gerekenlerin altında not düşülüyor. Şu an en son sürüm olan F50a sürümünde böyle bir not düşülmemiş. Doğrudan kurabilirsiniz.
Asım Demir Technopat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı 1000'e Doğru Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 26 Ağustos 2013 Mesajlar 25.254 Makaleler 105 Çözümler 1.117 Yer İzmir Daha fazla Sistem Özellikleri - Intel Core Ultra 9 285K İşlemci - ASUS ROG STRIX Z890-F Gaming WiFi Anakart - Gainward RTX 5080 Phoenix Ekran Kartı - G.SKILL 48GB TRIDENT Z5 CK DDR5 8600MHz CL40 RGB CUDIMM RAM - Lian Li O11D EVO RGB Kasa - Arctic Liquid Freezer III 4 AIO - Samsung 980 Pro 500GB SSD - Samsung 980 Pro 1TB SSD - KIOXIA Exceria Pro 1 TB SSD - WD Black SN810 500GB SSD - MSI G274QPF-QD 170 Hz 2K - Acer Nitro VG271P 27" 144 Hz - Samsung Odyssey G3 27" 165 Hz Cinsiyet Erkek Meslek Technopat Haber Editörü 22 Kasım 2019 #2 Sırasıyla kurulması gerekenlerin altında not düşülüyor. Şu an en son sürüm olan F50a sürümünde böyle bir not düşülmemiş. Doğrudan kurabilirsiniz. Artı 0 Eksi Çözüm
Sırasıyla kurulması gerekenlerin altında not düşülüyor. Şu an en son sürüm olan F50a sürümünde böyle bir not düşülmemiş. Doğrudan kurabilirsiniz.
bukibuks Hectopat Katılım 6 Temmuz 2019 Mesajlar 513 Makaleler 1 Çözümler 3 22 Kasım 2019 #3 Asım Demir dedi: Sırasıyla kurulması gerekenlerin altında not düşülüyor. Şu an en son sürüm olan F50a sürümünde böyle bir not düşülmemiş. Doğrudan kurabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Bu durum doğru. Ancak son sürümü yükleyip görüntü alamayanlar var tarzı bir yazı okumuştum. Dikkat ediniz. Artı 0 Eksi
Asım Demir dedi: Sırasıyla kurulması gerekenlerin altında not düşülüyor. Şu an en son sürüm olan F50a sürümünde böyle bir not düşülmemiş. Doğrudan kurabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Bu durum doğru. Ancak son sürümü yükleyip görüntü alamayanlar var tarzı bir yazı okumuştum. Dikkat ediniz.