Gigabyte B450M S2H BIOS güncelleme

FaLSe

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar B450M S2H anakartımın BIOS sürümü F50. En son olarak F61C sürümü çıkmış yani aralarında 5 sürüm var. Size birkaç adet sorum var. İlki BIOS güncellemede dosyalarım oyunlarım vs. gider mi? İkincisi bu 5 sürümü tek tek kurmak zorunda mıyım F61C ye gelene kadar? Yoksa direkt F61C sürümünü kurabilir miyim sıkıntı çıkar mı? Diğer bir sorum bu BIOS'u güncellemenin bana ne gibi bir artısı olur? Şu an bilgisayarımda bir problem yok. Güncellemesem bir sorun olur mu? Son sorum ise güncelleyin diyorsanız BIOS'u nasıl güncelleyebilirim bilgi verebilecek var mı? Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Buna gerek yok, sadece son sürümün kurulması yeterli.
Gerek yok mu BIOS güncellemelerinin notlarını bir oku istersen Gigabyte B450 S2H bende kullanıyorum ve önce eski güncellemeri yaparak güncellemiştim çünkü güncelleme notlarında o şekilde yapılması gerektigi yazıyordu ancak şu an sitesine baktıgımda F51 ve F50 tarzı BIOS sürücüleri kalkmış.

Gerek yok mu BIOS güncellemelerinin notlarını bir oku istersen Gigabyte B450 S2H bende kullanıyorum ve önce eski güncellemeri yaparak güncellemiştim çünkü güncelleme notlarında o şekilde yapılması gerektigi yazıyordu ancak şu an sitesine baktıgımda F51 ve F50 tarzı BIOS sürücüleri kalkmış.

Hangi BIOS sürümünü kullanıyorsunuz şu an? Bu arada baktımda kalkmamış F51 ve F50 sürümleri.

Kusura bakmayın, şimdi güncelleme notlarını inceledim, dediğiniz gibi yazıyor. Ben aynı modelin V2'sini kullandığım için karıştırdım. V2'de F1 direk F60'a atlamış da.
Evet diğer sürümler duruyormuş görmemişim F60h.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı