branche Centipat Katılım 30 Eylül 2023 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Kasım 2023 #1 arkadaşlar en son W11'deyken Secure Boot olayını yapmıştım sonra birden böyle oldu. Windows 10 geçtim sonra BIOS default ayarına döndürdüm ama halen değişen bir şey yok? Anakartta bir problem mi var acaba? Son düzenleyen: Moderatör: 30 Kasım 2023
arkadaşlar en son W11'deyken Secure Boot olayını yapmıştım sonra birden böyle oldu. Windows 10 geçtim sonra BIOS default ayarına döndürdüm ama halen değişen bir şey yok? Anakartta bir problem mi var acaba?
Roger Taylor Kilopat Katılım 25 Mayıs 2021 Mesajlar 2.262 Makaleler 5 Çözümler 33 Yer Ankara 30 Kasım 2023 #2 Windows içindeyken ekranda sorun görüyor musunuz problem ekran kartında gibi çünkü. Artı 0 Eksi
KS KS branche Centipat Katılım 30 Eylül 2023 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Kasım 2023 #3 Roger Taylor dedi: Windows içindeyken ekranda sorun görüyor musunuz problem ekran kartında gibi çünkü. Genişletmek için tıkla... yok oyunlarda ve windows içindeyken sorun yok Roger Taylor dedi: Windows içindeyken ekranda sorun görüyor musunuz problem ekran kartında gibi çünkü. Genişletmek için tıkla... sadece pc açılırken ilk pembe bir kare geliyor sonra gigabyte yazısı bu şekilde geliyor sonraki valoda vb performans kaybım yok Artı 0 Eksi
Roger Taylor dedi: Windows içindeyken ekranda sorun görüyor musunuz problem ekran kartında gibi çünkü. Genişletmek için tıkla... yok oyunlarda ve windows içindeyken sorun yok Roger Taylor dedi: Windows içindeyken ekranda sorun görüyor musunuz problem ekran kartında gibi çünkü. Genişletmek için tıkla... sadece pc açılırken ilk pembe bir kare geliyor sonra gigabyte yazısı bu şekilde geliyor sonraki valoda vb performans kaybım yok