Mr. Ahmedov Hectopat Katılım 22 Aralık 2020 Mesajlar 1.268 Çözümler 5 Yer Shinjuku/Kabukichō 30 Temmuz 2021 #1 Merhabalar, kuzenim için CPU Fan bakıyorum lakin kararsız olduğum bazı modeller var. Siz hangi modelleri tavsiye ediyorsunuz? Bütçe maksimum 350TL, 1 kuruş dahi yukarı çıkamazmış. Son düzenleyen: Moderatör: 30 Temmuz 2021
Merhabalar, kuzenim için CPU Fan bakıyorum lakin kararsız olduğum bazı modeller var. Siz hangi modelleri tavsiye ediyorsunuz? Bütçe maksimum 350TL, 1 kuruş dahi yukarı çıkamazmış.
engoboi Hectopat Katılım 21 Ocak 2021 Mesajlar 1.248 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2021 #2 CPU'su nedir acaba?
EnsarT57 Hectopat Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 1.959 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 30 Temmuz 2021 #3 Hocam kasanızın boyutuda önemli. Kasasınız modelini paylaşırsanız, arkadaşlar daha çok yardımcı olabilirler.
Hocam kasanızın boyutuda önemli. Kasasınız modelini paylaşırsanız, arkadaşlar daha çok yardımcı olabilirler.
Rivadex Kilopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 8.127 Makaleler 4 Çözümler 39 Yer Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2021 #4 Kasa ve işlemci modeli nedir? ID-Cooling SE-224-XT Black İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe ID-Cooling SE-224-XT Black İşlemci Soğutucu arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul. www.akakce.com
Kasa ve işlemci modeli nedir? ID-Cooling SE-224-XT Black İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe ID-Cooling SE-224-XT Black İşlemci Soğutucu arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul. www.akakce.com
Mr. Ahmedov Hectopat Katılım 22 Aralık 2020 Mesajlar 1.268 Çözümler 5 Yer Shinjuku/Kabukichō 30 Temmuz 2021 #5 engoboi dedi: CPU'su nedir acaba? Genişletmek için tıkla... Ryzen 5 3500 EnsarT57 dedi: Hocam kasanızın boyutuda önemli. Kasasınız modelini paylaşırsanız, arkadaşlar daha çok yardımcı olabilirler. Genişletmek için tıkla... Cougar Gemini S Silver Rivadex dedi: Kasa ve işlemci modeli nedir? ID-Cooling SE-224-XT Black İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe ID-Cooling SE-224-XT Black İşlemci Soğutucu arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul. www.akakce.com Genişletmek için tıkla... Rivadex dedi: Kasa ve işlemci modeli nedir? ID-Cooling SE-224-XT Black İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe ID-Cooling SE-224-XT Black İşlemci Soğutucu arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul. www.akakce.com Genişletmek için tıkla... EnsarT57 dedi: Hocam kasanızın boyutuda önemli. Kasasınız modelini paylaşırsanız, arkadaşlar daha çok yardımcı olabilirler. Genişletmek için tıkla... engoboi dedi: CPU'su nedir acaba? Genişletmek için tıkla... Cevap verecek yok mu? Tüm bilgileri verdim.
engoboi dedi: CPU'su nedir acaba? Genişletmek için tıkla... Ryzen 5 3500 EnsarT57 dedi: Hocam kasanızın boyutuda önemli. Kasasınız modelini paylaşırsanız, arkadaşlar daha çok yardımcı olabilirler. Genişletmek için tıkla... Cougar Gemini S Silver Rivadex dedi: Kasa ve işlemci modeli nedir? ID-Cooling SE-224-XT Black İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe ID-Cooling SE-224-XT Black İşlemci Soğutucu arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul. www.akakce.com Genişletmek için tıkla... Rivadex dedi: Kasa ve işlemci modeli nedir? ID-Cooling SE-224-XT Black İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe ID-Cooling SE-224-XT Black İşlemci Soğutucu arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul. www.akakce.com Genişletmek için tıkla... EnsarT57 dedi: Hocam kasanızın boyutuda önemli. Kasasınız modelini paylaşırsanız, arkadaşlar daha çok yardımcı olabilirler. Genişletmek için tıkla... engoboi dedi: CPU'su nedir acaba? Genişletmek için tıkla... Cevap verecek yok mu? Tüm bilgileri verdim.
engoboi Hectopat Katılım 21 Ocak 2021 Mesajlar 1.248 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2021 #6 Hocamın attığı SE-224XT mükemmel bir model, eğer bütçe artışı olursa eSports 34 DUO'da öneririm.
Mr. Ahmedov Hectopat Katılım 22 Aralık 2020 Mesajlar 1.268 Çözümler 5 Yer Shinjuku/Kabukichō 30 Temmuz 2021 #7 engoboi dedi: Hocamın attığı SE-224XT mükemmel bir model, eğer bütçe artışı olursa eSports 34 DUO'da öneririm. Genişletmek için tıkla... Anladım, teşekkür ederim bilgi için.
engoboi dedi: Hocamın attığı SE-224XT mükemmel bir model, eğer bütçe artışı olursa eSports 34 DUO'da öneririm. Genişletmek için tıkla... Anladım, teşekkür ederim bilgi için.
Monkey King Zeptopat Katılım 3 Temmuz 2022 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2022 #8 Merhabala,kendim için ryzen 5,3600 işlemcime fan arıyorum, b450m Sh2 kartıma uygun dikdörtken kule tipi fan varmı acaba.
Merhabala,kendim için ryzen 5,3600 işlemcime fan arıyorum, b450m Sh2 kartıma uygun dikdörtken kule tipi fan varmı acaba.