Gigabyte B450M S2H F40 sürümünden direkt son sürüme atlanır mı?

B450M S2H'ın BIOS sürüm notlarına dikkat edin, yanlış değilsem F40 sürümünden önce F32 sürümünün kurulmasını söylüyordu Gigabyte. Bu tür sürüm notları olan BIOS sürümlerini kurun önce.

B450M S2H'ın BIOS sürüm notlarına dikkat edin, yanlış değilsem F40 sürümünden önce F32 sürümünün kurulmasını söylüyordu Gigabyte. Bu tür sürüm notları olan BIOS sürümlerini kurun önce.
f32 sürümünü şimdi kurdum f40 güncelleyeceğim şimdi. Daha sonrasında son sürüme atlayabilir miyim

F32 sürümünü şimdi kurdum F40 güncelleyeceğim şimdi. Daha sonrasında son sürüme atlayabilir miyim?

Dediğim sürüm notu eğer yoksa direkt pas geçebilirsiniz, sürüm notlarını okuyarak hareket edin.

Dediğim sürüm notu eğer yoksa direkt pas geçebilirsiniz, sürüm notlarını okuyarak hareket edin.
şöyle bir uyarı var ama f40ın altındaki uyarıları dikkate alın yazılmış sanırım direkt güncellememde sorun yok. Çünkü zaten f32 kurdum

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    113 KB · Görüntüleme: 38
Şöyle bir uyarı var ama F40'ın altındaki uyarıları dikkate alın yazılmış sanırım direkt güncellememde sorun yok. Çünkü zaten F32 kurdum.

Evet buradan sonrası İngilizce-Türkçe çeviri yapmak, F50'ye kadar sadece F32'nin önceden kurulmuş olması lazım fotoğrafa göre ve siz de kurmuşsunuz.

Ben de sürüm notlarına baktım ve F32'den başka önceden kurulması gereken bir sürüm göremedim. Direkt son sürüme atlayabilirsiniz yani.

Evet buradan sonrası İngilizce-Türkçe çeviri yapmak, F50'ye kadar sadece F32'nin önceden kurulmuş olması lazım fotoğrafa göre ve siz de kurmuşsunuz.

Ben de sürüm notlarına baktım ve F32'den başka önceden kurulması gereken bir sürüm göremedim. Direkt son sürüme atlayabilirsiniz yani.
o zaman önce f40 daha sonra son beta olmayan sürüme atlıyorum değil mi?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı