Sorum başlıktaki gibidir. Son çıkan F60c güncellemesini yapmalı mıyım? Yoksa F51'de kalayım mı? Ek olarak, söz konusu sürümü Gigabyte markasının sitesinde gördüm.
Yazıya göre CPU uyumluluğu geliştirilmiş, daha ileriye dönük olmasını istiyorsanız güncelleyin. Daha yeni bir CPU almak istediğinizde belki faydası olur.
F60b çıktığında direkt güncellemiştim ve birkaç gün sonra o güncellemeyi geri çekmişler neden bilmiyorum fakat sorun yaşamamıştım. Aynı açıklama yazıyordu ayrıca. Konuyu takipteyim ben de güncelleyebilirim belki.
Yazıya göre CPU uyumluluğu geliştirilmiş, daha ileriye dönük olmasını istiyorsanız güncelleyin. Daha yeni bir CPU almak istediğinizde belki faydası olur.
Yazıya göre CPU uyumluluğu geliştirilmiş, daha ileriye dönük olmasını istiyorsanız güncelleyin. Daha yeni bir CPU almak istediğiniz de belki faydası olur.
Kesinlikle güncellemeyin. Güncelledim ve PC'yi 2 RAM asla çalışmıyor. RAM'lerde uyuşamazlık vs yok asla. Sol RAM yuvasını kullanamadım. Sürekli Power mode atıyor, ekran gelmiyordu. Daha sonra RAM'leri tek tek denedim ve tek RAM'da açtı. Hemen geri F51'e döndüm ve şu an sorunsuz.