Gigabyte B450M S2H fan kontrol etme

• Konuyu başlatan AFG2
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 14
  • Görüntüleme 7.040

AFG2

Hectopat
Merhaba, ben Gigabyte B450M S2H anakart ve Corsair Carbide Spec Delta kasasını aldım, haftaya elime ulaşacak fakat şunu merak ediyorum, kasadaki fan hızlarını ayarlaya bilecek miyim? Ayarlanabiliyor ise nasıl ayarlayacağım? Yardımci olursaniz sevinirim.

(@KuoNN )

Son düzenleyen: Moderatör:
PSU zaten bir bilgisayarda bir tane olur bir PSU da 3-4 tane molex girişi olur aynı girişten fanda da olması gerek onları birbirine bağlayacaksınız.
Yanlıs anlaşıldım galiba, ben de toplam 6 tane fan varya bunlardan hangilerini anakarta hangilerini psu'ya takmalıyim bunu sormustum aslında

Bu biraz tartışmalı bir bilgi sonuçta biri + biri - iki pinli bile olsa voltaj seviyesiyle hızı kontrol edilebilir. Zaten 3 pinli RGB fanlarda var onlarda kontrol edilebiliyor adreslenebilir olarak.

Bu biraz tartışmalı bir bilgi sonuçta biri + biri - iki pinli bile olsa voltaj seviyesiyle hızı kontrol edilebilir. Zaten 3 pinli RGB fanlarda var onlarda kontrol edilebiliyor adreslenebilir olarak.

Hocam ikinci sorumu da cevap verebilir misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…