T TRcowboy Kilopat Katılım 30 Nisan 2019 Mesajlar 30 20 Aralık 2020 #1 Merhaba arkadaşlar. Yıllar sonra masaüstü alıyorum. Eskiden hoparlör olmadan ses çıkmıyordu. Şimdi hoparlöre ihtiyaç var mı arkadaşlar?
Merhaba arkadaşlar. Yıllar sonra masaüstü alıyorum. Eskiden hoparlör olmadan ses çıkmıyordu. Şimdi hoparlöre ihtiyaç var mı arkadaşlar?
mustafakaplan Hectopat Katılım 28 Eylül 2020 Mesajlar 1.006 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer İstanbul 20 Aralık 2020 #2 Monitörde hoparlör yoksa tabii ki ihtiyaç var. Anakartta ses kartı var ancak hoparlör yok.
RPM Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Ağustos 2020 Mesajlar 11.553 Makaleler 6 Çözümler 32 Yer Bursa 20 Aralık 2020 #3 Kulaklık veya hoparlör lazım. Monitörde hoparlör varsa onu kullanabilirsiniz.
2 222744 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Temmuz 2018 Mesajlar 11.217 Makaleler 5 Çözümler 57 20 Aralık 2020 #4 TRcowboy dedi: Merhaba arkadaşlar. Yıllar sonra masaüstü alıyorum. Eskiden hoparlör olmadan ses çıkmıyordu. Şimdi hoparlöre ihtiyaç var mı arkadaşlar? Genişletmek için tıkla... Anakart üsütünde ses çıkartan bir donanım yok. Kulaklık ya da hoparlör lazım
TRcowboy dedi: Merhaba arkadaşlar. Yıllar sonra masaüstü alıyorum. Eskiden hoparlör olmadan ses çıkmıyordu. Şimdi hoparlöre ihtiyaç var mı arkadaşlar? Genişletmek için tıkla... Anakart üsütünde ses çıkartan bir donanım yok. Kulaklık ya da hoparlör lazım
Quboy Hectopat Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 179 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2020 #5 Kısaca evet. Eğer bir şeyler duymak istiyorsan ses çıkaracak bir alet takman lazım. Bu kulaklık olur veya hoparlör olur. Ayrıca bu monitöründeki dahili hoparlör de olabilir.
Kısaca evet. Eğer bir şeyler duymak istiyorsan ses çıkaracak bir alet takman lazım. Bu kulaklık olur veya hoparlör olur. Ayrıca bu monitöründeki dahili hoparlör de olabilir.
Losquar Hectopat Kek günü Katılım 25 Haziran 2020 Mesajlar 164 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2020 #6 Monitörde yoksa tabii ki de alman gerek.